Aleksandra Prijović

Posle šest godina Filip sve saznao, Aleksandrina tajna ga je ostavila bez reči

Autor:

29.04.2024 20:31

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dugo skrivana tajna Aleksandre Prijović izašla na videlo, Filip sve saznao



Sve što je u životu postigla Aleksandra Prijović duguje isključivo glasu, talentu, dobrim pesmama, ali i bezuslovnoj podršci supruga Filipa Živojinovića.

U okviru turneje „Od istoka do zapada” mlada muzička zvezda pravi spektakularne koncerte širom regiona, a na poslednjim u nizu otkrivena je dugo čuvana tajna Aleksandre Prijović. 

Dalibor Danilović

 

Naime, na koncertu u Varaždinu specijalni gosti bili su Vesna i Đole Đogani čija je pesma „Znam ja” svojevremeno naterala Priji suze na oči. 

Pročitajte U noge Aleksandre Prijović svi gledaju, da li biste nosili ovakve papuče?

U ovoj prelepoj baladi pronašle su se mnoge devojke, a jedna od njih je i supruga Filipa Živojinovića. Nakon koncerta vlasnica ovog megahita otkrila je najveću tajnu Aleksandre Prijović. 

- Mi volimo nju, ona voli nas. Ja kada sam je prvi put čula na takmičenju „Zvezde Granda“, rekla sam ova mala će biti zvezda!

Ona je, kaže, plakala uz moju pesmu „Znam ja”, kada je bila tužna zbog prve simpatije. Ljubav i poštovanje, podrška, prijateljstvo.

Hvala Beko, što smo još jednom bili tvoji specijalni gosti. Na tvojoj fenomenalnoj turneji koja je sve druge stvari stavila u drugi plan. Zajedno smo jače - napisala je Vesna ispod fotografije sa koncerta. 

 

 

Mladalačka tajna Aleksandre Prijović izašla je na videlo, a da je Vesnina objava bila simpatična pratiocima jasno potvrđuje i veliki broj lajkova i komentara. 

Komentari. (0)

Loading