Ceca Ražnatović

Bolnu tajnu Ceca je dugo čuvala, otvorila dušu: Imala sam samo 22 godine

Autor:

15.01.2024 20:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ceca Ražnatović posle dve decenije otvorila dušu, ovo je malo ko znao



Svetlana Ceca Ražnatović ne krije da je imala problem da ostane u drugom stanju, kao i da je sina Veljka dobila zahvaljujući vantelesnoj oplodnji. 

Ata Images

 

Uprkos tome što je medicina napredovala, vantelesna oplodnja je i dalje tema o kojoj se nerado govori u javnosti. Upravo iz tog razloga Cecine reči su mnogim parovima dale vetar u leđa. 

Pročitajte Na vrhuncu karijere Ceca Ražnatović donela važnu odluku, Anastasija sve otkrila (video)

- Oboje smo želeli decu. Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam otišla u bolnicu „Narodni front" na vantelesnu oplodnju.

Moj pokojni suprug me je podržao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je već imao sedmoro dece - otkrila je pevačica za Hit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Ceca Ražnatović je 1995. godine rodila sina Veljka, dok je ćerka Anastasija stigla na svet tri godine kasnije. Nažalost, porodičnu sreću prekinula je smrt njenog supruga. 

- To je za mene najgori i najteži trenutak u životu. Željko je svakodnevno prisutan u našim životima, često pričamo o njemu. To je čovek koji je obeležio moj život.

Pročitajte Fotografija Cece Ražnatović privukla pažnju javnosti, ko je dasa sa šeširom?

Žao mi je što ga Veljko i Anastasija ne pamte. Oni su bili bebe kada su ostali bez njega. Mnogo im nedostaje, posebno u nekim važnim trenucima, kao što je bila Veljkova svadba i rođenje njegovog sina.

Komentari. (0)

Loading