Ženidba sina za Cecu je najveće slavlje: Svi detalji svadbe Veljka Ražnatovića

Autor: Svetlana Stojaković

10.04.2019 10:30

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA images/ Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA images/ InstagramPevačica Svetlana Ceca Ražnatović uveliko se bavi pripremama za svadbu svog sina Veljka koji će se na leto oženiti Bogdanom Rodić sa kojom je u vezi.

S obzirom na to da su planovi oko svadbe u toku već su dogovorili da će Veljko, baš kao što je to je njegov otac Željko Ražnatović Arkan radio, tradicionalno, pucati u jabuku.

Snajka zvanično verena: Ceca Ražnatović objavila radosne vesti i pokazala raskošan prsten na Bogdaninoj ruci (foto)

Mladi bokser će po Bogdanu otići u njenu roditeljsku kuću u Titel, bez obzira na to što ona već neko vreme živi sa Veljkom, jer, kako piše Kurir, oni žele da sve bude po starim srpskim običajima.

Ceca budućoj snajki priredila iznenađenje: Kako je Veljkova izabranica slavila rođendan (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?SVETLANA CECA RAZNATOVIC? (@ceca.fanpage1) on Nov 10, 2018 at 11:32am PST

Da će sve biti gala, pokazuje i podatak da će na veselje biti pozvano čak 500 svatova, a da Ceca nije štedela za snajku govori i to što je venčanica poručena i trebalo bi da stigne iz Pariza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?SVETLANA CECA RAZNATOVIC? (@ceca.fanpage1) on Oct 29, 2018 at 10:28am PDT

Svetlana Ceca Ražnatović: Rano je da budem baka, sada sam u najboljim godinama

Ceca je žena koja drži do običaja i tradicije. Ženidba sina za nju je najveće slavlje posle njene svadbe sa pokojnim Arkanom i želi da sve protekne u najboljem redu. Detalje je prepustila budućim mladencima, a ona je tu da pomogne. Lokaciju su odabrali, i to će biti hotel na Novom Beogradu u kojem je Veljko slavio punoletstvo – kaže izvor i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?SVETLANA CECA RAZNATOVIC? (@ceca.fanpage1) on Jun 18, 2018 at 7:43am PDT

Svetlana Ceca Ražnatović o roditeljskim mukama: Bila sam prestravljena, Veljkove borbe nisu za mene

Pošto je velika sala nedovoljna da primi sve zvanice, biće otvorena i vrata susedne. Ceca se odlučila za najskuplji meni, koji će platiti 75 evra po osobi. Njena želja je da bude hrane po svačijem ukusu, pa će na jelovniku biti tradicionalna srpska hrana, ali i riba, posne đakonije, voće, suši, pečenje… Isto važi i za piće. Važan detalj im je mladenačka torta, koja će biti urađena na nekoliko spratova. Pored toga, biće još oko stotinak različitih torti, kolača i ostalih slatkiša. Sala će biti posebno dekorisana, stolovi, stolice, salvete i cveće će biti ukrašeni inicijalima Veljka i Bogdane, a na sredini sale će biti veliki video-bim na kome će se pustiti kratak film o Veljku i Bogdani. Kako stvari stoje, Ceca će se kao ponosna majka verovatno rasplakati, ali će sigurno zapevati, baš kao i njena ćerka Anastasija. Pored njih, pevaće, bez preterivanja, pola domaće estrade.