Dara Džokić

Dara Džokić iskreno: Težak je život, sa ćerkom ne mogu da razgovaram

Autor:

16.05.2024 12:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Dare Džokić davala joj je snagu u najtežim trenucima u životu, evo kakav odnos imaju danasČuvena glumica Dara Džokić ne govori često o privatnom životu.

Ipak, ponekad napravi presedan, te smo u najnovijoj emisiji „Kec na 11” imali prilike da čujemo kakav odnos ima sa naslednicom.

Antonio Anhel / Ata images

 

- Težak je život, nije lak. Volim kada pričam sa mladim prijateljima, jer sa ćerkom ne mogu da razgovaram, odmah mi kaže da filozofiram.

Uvek kažem da ne treba imati očekivanja, jer stalno očekujemo nešto: da budemo uspešni, srećni, a to nije obavezno. Koliko god se trudili da budemo radni i vredni, ni to nije garancija. Čovek mora da ima dozu smirenosti, gde će reći: ‘Život jeste težak, ali je i čaroban’.

Pročitajte Odabrala je život daleko od medija - Ovo je ćerka Dare Džokić i Bogdana Tirnanića

Tako se preplićemo u toj borbi, ali uvek nalazimo radost u nekim malim trenucima, što nam donosi dobro u narednim danima. To je jedno tkanje koje zavisi od nas. Budi spreman i učini da ti dan bude lep od jutra - otkrila je Dara, pa dodala da je važno voleti i prihvatiti sebe.

- Mora čovek da prihvati sebe. Ima stvari koje sebi zameram, čak i u tom vizuelnom smislu, ali šta ću, to sam ja. Kada prihvatiš sebe, onda zavoliš sebe i napraviš najbolje od sebe.

Nije fraza, slažem se da žene treba da se neguju, ali se sećam kada mi je moja mama kao detetu rekla: 'Jao Daro sine, ti si toliko lepa kada se smeješ i kada si raspoložena, a tako si grozna kada si namrštena i drska.' I tačno je da lepota iznutra dolazi - zaključila je glumica.

Podsetimo, glumica je 2009. godine izgubila supruga Bogdana Tirnanića koji je bio njena najveća ljubav, a ćerka Dare Džokić tada joj je bila najveća snaga da se izbori sa tugom.

 

Komentari. (0)

Loading