Dara Džokić

Odabrala je život daleko od medija: Ovo je ćerka Dare Džokić i Bogdana Tirnanića

Autor:

03.12.2023 20:00

Foto:

Foto:

Ćerka Dare Džokić nije krenula stopama roditelja



Jedna od naših najvećih glumica, Dara Džokić, osim uspešne karijere može se pohvaliti onim o čemu mnoge žene sanjaju – srećnim brakom.

Ona je u ljubavi sa svojim suprugom Bogdanom Tirnanićem, uglednim novinarom, dobila ćerku Jovanu koja za razliku od roditelja nije odabrala javni posao.

ATA Images

 

Ćerka Dare Džokić odabrala je drugačiji poziv

Dara je sa suprugom koji je preminuo 2009. godine, provela dve i po decenije. Ćerka Dare Džokić i Bogdana Tirnanića rođena je 1981. godine, a iako je odrastala uz poznate roditelje nikada nije želela javno da se eksponira.

Pročitajte Nije joj bila suđena - Uloga Emilije Popadić bila je namenjena ovoj poznatoj glumici

Završila je Fakultet dramskih umetnosti, ali nije nastavila majčinim stopama, već je diplomirala filmsku i televizijsku produkciju.

Iako Dara retko govori o privatnom životu, pre četiri godine napravila je izuzetak kada je posle venčanja svoje jedinice izjavila:

Facebook printscreen

 

‒ Lepo sam se provela. Oni su to napravili u svom stilu, nije bila velika ceremonija već odabrano društvance.

Divno je bilo, ličilo je na njih, a ja sam zadovoljna ako je ona zadovoljna. Apsolutno sve što ona odabere je njen put, njen život, a ja sam tu da pomognem, navijam i da budem podrška.

U međuvremenu, Dara je dobila i unuku, za koju su roditelji izabrali ime Katarina, pa kad nije pred kamerama, uživa u porodičnom okruženju, piše HELLO!.

Komentari. (1)

Loading
Duda

04.12.2023 18:12

Jovana je lepa na majku Daru, glumicu koju obozavam.