Tanja Bošković

Nasledila je majčinu lepotu: Tanja Bošković se pojavila sa ćerkom u pozorištu, sličnost je neverovatna (foto)

Autor:

01.12.2023 07:49

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Tanja Bošković sa ćerkom se pojavila u Jugoslovenskom dramskom pozorištu



Tanja Bošković pleni vanvremenskom lepotom i širokim osmehom od kada je prvi put stala na daske koje život znače. 

Njenu lepotu nasledila je ćerka Lana, koja je krenula maminim stopama, ali se ne eksponira javno. Tako je sinoć bila jedinstvena prilika kada smo mogli da vidimo Tanju Bošković sa ćerkom.

Ata Images

 

Tanjina mezimica je, iako se prvobitno nije odlučila za glumu i upisala studije sociologije, ubrzo shvatila šta je čini srećnom i odlučila se da život provede na tim čuvenim daskama.

Njen brat Stefan ipak, odlučio se za potpuno drugačiji život, pa se preselio preko okeana, tačnije u Ameriku posle završenih političkih nauka.

Ata Images

 

Tanja Bošković sa ćerkom se retko pojavljuje u javnosti

Ipak, jedna takva ukazala se sinoć kada su majka i ćerka došle u Jugoslovensko dramsko pozorište na događaj koji je upriličen u čast nedavno preminulog reditelja Jagoša Markovića.

Tanja Bošković sa ćerkom je ušetala u hol pomenutog teatra ruku podruku, a mnogi su primetili da su obe slično stilizovane. 

Ata Images

 

Pročitajte Krenula maminim stopama - Ćerka Tanje Bošković osvaja svet glume, njena lepota ostavlja bez daha (foto)

Tako je javnost imala priliku da vidi Tanjinu naslednicu posle duže vremena, a ono što je primetno na prvi pogled i potpuno neosporno je činjenica da je Lana nasledila majčinu lepotu.

Podsetimo, u maju 2021. godine mlada glumica izgovorila je sudbonosno „da“ dugogodišnjem partneru Stefanu Adžiću, a svadbeno veselje usledilo je tri meseca posle crkvenog venčanja.

Komentari. (0)

Loading