Tanja Bošković

Krenula maminim stopama: Ćerka Tanje Bošković osvaja svet glume, njena lepota ostavlja bez daha (foto)

Autor:

15.11.2023 11:03

Foto: Marko Vulević

Foto: Marko Vulević

Ćerka Tanje Bošković je izuzetno lepa i talentovana mlada dama



Tanja Bošković godinama je uživala u ljubavi sa poznatim rediteljem, scenaristom i producentom Dejanom Karaklajićem kome je podarila dvoje dece, ćerku Lanu i sina Đorđa.

I dok je Đorđe završio političke nauke i preselio se u Ameriku, ćerka Tanje Bošković krenula je stopama poznatih roditelja. 

Ata Images

 

Naime, nakon što je upisala Filozofski fakultet, ćerka Tanje Bošković shvatila je da studije sociologije nisu za nju, te je čvrsto rešila da uplovi u glumačke vode.

Ćerka Tanje Bošković je majčina kopija

- Kada sam upisala sociologiju, shvatila sam da ne mogu ni čim drugim da se bavim, sem glumom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Adžić (@lanka.ka)

- Odrastati pored roditelja koji se bave umetnošću znači biti okružen ljudima koji neguju slobodu i razumeju različitost, što je negde olakšalo moju odluku da se bavim glumom. Mislim da je to dobrim delom podstaklo moju ljubav prema pozorištu - izjavila je ćerka Tanje Bošković jednom prilikom.

Zajedno sa majkom lepa Lana pojavila se u jednom našem 3D filmu, ali, na razočarenje mnogih, nije bilo zajedničkih scena.

Pročitajte Ovako je Tanja Bošković izgledala u mladosti, nećete je prepoznati (foto)

Podsećanja radi, ćerka Tanje Bošković se u maju 2021. godine venčala u „Hramu svetog Save“. Sudbonosno „da” izgovorila je treneru Stefanu Adžiću, a svadbeno veselje usledilo je tri meseca posle crkvenog venčanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Adžić (@lanka.ka)

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji Tanja je iskreno priznala da joj muškarci nisu pisali ljubavna pisma, a da je nisu ni prosili.

Pročitajte Mislila sam da sam najgora... Tanju Bošković muž ostavio okrutnim rečima

- Moja ćerka je dobila verenički prsten i ja sam presrećna. Imala je prosidbu kakvu žene mogu samo da sanjaju. Suze su mi tekle od sreće - izjavila je tom prilikom glumica. 

Komentari. (0)

Loading