Tanja Bošković

Mislila sam da sam najgora... Tanju Bošković muž ostavio okrutnim rečima

Autor:

20.08.2023 19:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Tanja Bošković bila je udata za reditelja Dejana Karaklajića, ali nažalost brak je doživeo krah...



Iako je slovila za jednu od najlepših glumica Jugoslavije, Tanja Bošković, kako je sama istakla, ne može da se pohvali ljubavnim životom.

Duga i plodonosna karijera Tanje Bošković svima je dobro poznata, ali ono što je oduvek zanimalo javnost je njen ljubavni život za koji glumica kaže da nije bio naročito uspešan.

ATA Images

 

- Nekad sam jako patila što su me frajeri ostavljali brzo, bez objašnjenja. Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu kad me niko ne voli. U stvari nisu me voleli onako kako sam očekivala: bezuslovno i do kraja života – istakla je Tanja svojevremeno.

Pročitajte Likom podsećaju, karakter sušta suprotnost - Upoznajte sestru Tanje Bošković, njenu podršku u najtežim trenucima

Takođe, glumica je prizanala da samo za jednim pati.

- Meni je žao što nisam uspela da bivam udata. Prosto mi nije Bog dao taj dar, dao mi je druge darove. Na tome sam beskrajno zahvalna. A ovo nisam umela – dodala je ona.

Velika ljubav Tanje Bošković bio je reditelj Dejan Karaklajić sa kojim je dobila dvoje dece, ćerku Lanu i sina Đorđa.

ATA Images

 

Ćerka je krenula njenim stopama i bavi se glumom, a sin je završio Fakultet političkih nauka i početkom 2014. godine se oženio i danas živi u Americi.

Međutim, i brak sa Karaklajićem završio se neslavno, a glumica se prisetila kojim je rečima bivši muž Tanje Bošković nju ostavio.

Pročitajte Čelično zdravlje - Tanja Bošković poslednjih 35 godina nije imala ni kijavicu, u ovome je tajna

- Ne vredi, ti si udata za pozorište – rekao je svojevremeno bivši muž Tanje Bošković.

Glumica je uprkos svim životnim udarcima i nesrećnim ljubavima ipak uspela da zadrži osmeh na licu. Kao najveći uspeh u životu navodi majčinstvo.

- Bog ti poveri na čuvanje to malo biće, a to je velika čast. U tom danu kad sam postala majka, ja se više ničega bojala nisam.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading