Tanja Bošković

Čelično zdravlje: Tanja Bošković poslednjih 35 godina nije imala ni kijavicu, u ovome je tajna

Autor:

07.12.2022 16:10

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Tanja Bošković ne krije da gradski prevoz koristi samo ako mnogo žuri, svuda ide peške i veoma vodi računa kako se hrani i kolikoTanja Bošković veoma vodi računa o svom zdravlju. Mnogo se kreće, svuda ide peške i posebnu pražnju obraća na to šta jede i koliko. Samim tim veoma je dobrog zdravlja, pa i doba korone na nju ne utiče. 

Pročitajte Napadnuta Tanja Bošković, evo u kakvom se stanju nalazi glumica

ATA Images

 

- Spadam u ljude čeličnog zdravlja. Poslednjih 35 godina nisam imala ni kijavicu. Ne znam kako su ljudi postali inertni. I dalje trčim, skačem, jurim, ludujem i pevam. Volim more i da plivam. I dalje jedem šaku hrane dnevno. Nikom nije potrebno više. Živim jedan zdrav seljački život. Nemam potrebu za prejedanjem u bilo kom smislu. Verovatno me molitva, pričešćivanje i ispovest drže u dobrom duhovnom i fizičkom zdravlju. To je moja radost. Nikad se nisam prostirala više nego mogu. Gospod mi je dao dara koliko mi je dao, a ja zadovoljna. Gospod je dao da imam decu, ja presrećna - rekla je glumica za Kurir.

Kako telo sluša um, glumica se ne prepušta crnim mislima već kroz život ide sa osmehom.

Pročitajte Veliki naklon za divu - Tanja Bošković zaveštala organe

ATA Images

 

- Trudim se da nemam loše misle. Doživljavam ih kao greh. I kad dođu loše misli, očetkam ih sa sebe. Nisam morala da nosim tuđim imenom potpisane haljine da bi mi rekli da sam vredna. Nahranjena sam ljubavu svojih roditelja, sestre, dece, prijatelja i komšija. Ništa nisam morala. Ne trebaju mi automobili i svuda idem peške. Uđem u gradski prevoz samo ako žurim. Zdravlje se nalazi u našim dušama. I telo odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao. Ubi vas pamet i kalkulacija, ovo se obraćam čitaocima. Rasteretite svoje duše i radujte se - ističe Tanja Bošković.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading