Lana Radeljak

Sa samo mesec i po dana ostala je bez majke: Ovako danas izgleda ćerka Ene Begović

Autor:

15.08.2023 14:01

Foto:

Foto:

Ćerka Ene Begović imala je samo mesec i po dana kada je glumica tragično izgubila život, evo kako Lana danas izgleda



Hrvatska glumica i žena nesvakidašnje lepote, Ena Begović, zauvek nas je napustila kobnog 15. avgusta 2000. godine kada je nastradala u saobraćajnoj nesreći.

Privatna Arhiva

 

Ena Begović je bila u automobilu sa suprugom Josipom Radeljakom i svojom majkom Terezom, koja je u naručju držala Eninu naslednicu, jednomesečnu bebu. 

Pročitajte Tragedije najlepše Jugoslovenke - Suzana Mančić ostavljena pred venčanje, sin preminuo dva sata posle rođenja...

Ovo putovanje po glumicu nažalost je bilo kobno. Došlo je do stravične nesreće kada se džip survao u provaliju, Ena je na mestu ostala mrtva, ostali su prošli sa lakšim povredama, dok je ćerka Ene Begović završila u bolnici.

Instagram

 

Godinama kasnije Lanu nismo imali prilike da vidimo u javnosti, ali zahvaljujući društvenim mrežama njene slike dospele su do medija, pa smo imali prilike da vidimo kako danas izgleda ćerka Ene Begović.

Pročitajte Tata za primer - Momčilo Otašević sa ćerkicom uživa na odmoru, Maša je baš porasla (foto)

Lana je izrasla u pravu lepoticu i mnogi kažu da dosta liči na majku. Ipak, ćerka Ene Begović nije pošla majčinim stopama, već se opredelila za potpuno drugačije zanimanje.

Facebook

 

Naime, Lana  je uspešan student ekonomije i menadžmenta na univerzitetu "Bocconi“ u Milanu i najveći je ponos svom ocu Josipu Radeljaku.

Facebook

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading