Iskren osmeh i optimizam - Suzana Mančić i pored turbulentnog života zrači vedrinom!

Autor:

28.09.2020 11:32

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Dalibor Danilović, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Dalibor Danilović, InstagramVoditeljka Suzana Mančić - prva asocijacija na ovu poznatu beograđanku svakako jeste njen iskren osmeh i vedrina kojom je oduvek zračila.

Uprkos problemima koji su obeležili njen put, uvek je hodala uzdignute glave, optimistična i puna života. Da nije sve u njenoj prošlosti išlo lako i glatko svedoči i autobiografija njenog turbulentnog života 'Neukrotivo srce'. Suzana je ispričala kako se suočila sa pandemijom korona virusa, kako je provodila vreme u kućnoj izolaciji ali i stresa koji je prolazila tokom snimanja raznih emisija.

- Ćerke Natalija i Teodora idu u kupovinu i šetaju psa, a ja sam kod kuće jer moram da poštujem propisane mere. Naravno, ne dolazi nam žena koja nam godinama sprema stan, pa to radimo same. Nikad u životu nisam ovoliko kuvala. Zvučaće čudno, ali ja sam se toliko umorila od jurnjave, koja bi počinjala ujutru, a završavala se kasno u noć. Konstantno sam bila pod stresom, pitajući se hoću listići na vreme, da li ću uspeti da obavim sve što treba, hoće li mi doći gosti u emisiju... - ispričala je za 'Hello' voditeljka u aprilu ove godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on Jun 15, 2020 at 5:40am PDT

Suzana se rodila i odrasla je u Beogradu. Medijsku karijeru je počela pesmom 'Ogledalce, ogledalce'. U to vreme imala je jedva 18 godina. Nešto kasnije osmehnula joj se karijera televizijske voditeljke. Tokom svojih početaka vodila je zabavne emisije, nakon čega se oprobala i u TV emisiji gde se izvlačio dobitnik popularne igre Loto, zbog čega je i dobila nadimak 'Loto devojka'. U svojoj bogatoj karijeri, Suzana je jednom pozirala i za popularni Plej Boj časopis.

Sebe je predstavila kao jednu multitalentovanu osobu, pevala je, vodila emisije, glumila, pozirala, a čak se i oprobala u pozorištu. Međutim tvrdi kako javnost u našoj zemlji često nije umela da prepozna i da razume njen talenat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on Jun 8, 2020 at 8:29am PDT

Suzana nikada nije imala bojazni za brak sa grčkim biznismenom Simeonom.

Zbog pomenutog vanrednog stanja patio je njen brak s grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, koji se i do sada odvijao na relaciji Srbija-Grčka, ali nikada do sada nisu bili toliko razdvojeni. Nekadašnja 'Loto devojka' odlučna je u nameru da što pre otputuje u Grčku, čim situacija dozvoli i podvlači da se ne plaši za svoj brak, jer je on izgrađen na dve decenije međusobnog poverenja.

Odmor u prirodi: Ovako Suzana Mančić provodi vrele dane (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on May 20, 2020 at 7:30am PDT

Takođe je govorila o svom odnosu sa ćerkama ali i kako su provele zajedničko vreme u karantinu. - Dani izolacije bili su izuzetna prilika da se porodice okupe i ponovo uspostave bliski odnosi. Nas tri smo inače veoma povezane, ali uobičajene dnevne obaveze ne ostavljaju nam baš dovoljno vremena. Ako izuzmemo strah od zaraze i zabrinjavajuće vesti i upozorenja, nas tri smo se osećale kao da smo bile na neočekivanom odmoru. Igrale smo remi i jamb, što praktikujemo samo na letovanju, delile kućne poslove, čitale, šalile se, prepričavale dogodovštine iz prošlosti, gledale filmove… I čudile smo se kako vreme brzo prolazi iako se ne izlazi iz kuće – zaključila je voditeljka Suzana Mančić za 'Story'.

Suzana Mančić se javila iz inostranstva: “Da mi muž nije ovde nikad ne bih otišla iz Srbije”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on Feb 27, 2020 at 6:03am PST