Tanja Bošković

Ovako je Tanja Bošković izgledala u mladosti, nećete je prepoznati (foto)

Autor:

08.11.2023 19:56

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Prirodan izgled Tanje Bošković oduševio domaću javnost, pogledajte fotografiju



Savršen izgled Tanje Bošković u 70. godini mnoge ostavlja bez daha, a dame se često pitaju kako joj polazi za rukom da sačuva lepotu i mladolikost. 

Ata Images

 

Iako je do sedamnaeste godine živela u Aranđelovcu, dramska umetnica rođena je u Beogradu gde je završila Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Predraga Bajčetića.

Na njenoj klasi našla su se slavna imena današnjice - Gorica Popović, Jelica Sretenović, Radmila Živković, Zlata Numanagić, a nisu mogli ni da naslute da će gotovo svi ostvariti uspešne karijere.

Pročitajte Kijavicu nije imala godinama - Tanja Bošković zahvaljujući ovome ima čelično zdravlje

U godinama koje su usledile ostvarila je uspešnu karijeru, a prirodan izgled Tanje Bošković bio je tema o kojoj se često pričalo i pisalo. 

Da je i u mladosti bila lepotica bez premca svedoči fotografija stara četiri decenije koja je nedavno osvanula na društvenoj mreži Instagram.

Na izgled Tanje Bošković u mladosti mogu se čuti samo reči hvale, a glumica ne krije da je tajna njene lepote prilično jednostavna, te da nikada nije bila pristalica estetskih operacija.

- Meni je žao lepih devojka koje su imale potencijal, ali su se izoperisale i sad liče na plastične viršle. Što se mene tiče, ceo život se smejem i svuda idem peške, to je tajna moje lepote - priznaje ona. 

Kako je Tanja Bošković izgledala u mladosti pogledajte OVDE.

Komentari. (1)

Loading
Nenad

09.11.2023 16:07

A ledi for all time.