Vesna Dedić

Danas jedna od najlepših žena, a nekada... Ovako je Vesna Dedić izgledala pre 27 godina (foto)

Autor:

31.08.2023 19:43

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Vesne Dedić drastično se promenio, fotografija govori više od reči



Naša poznata voditeljka i spisateljica Vesna Dedić koja će u decembru napuniti 56. godina može se pohvaliti savršenim izgledom koji prati damsko držanje i stil.

Mirko Tabašević

Blistavu karijeru na kojoj bi joj mnoge kolege pozavidele započela je sa samo trinaest godina u Radio Titogradu gde je vodila dečiju emisiju ”Suncorkrili”. 

Pročitajte Gola ramena, grudi u prvom planu - Niske dame ljubomorne, haljina Vesne Dedić nije za svakoga

Nakon nekoliko godina vrednog rada na radio-stanicama, započinje svoju televizijsku karijeru gde je kao urednik i voditelj Jutarnjeg programa radila na televiziji Beograd,

Autorka i voditeljka emisije ”Balkanskom ulicom” koja se od 2000. godine do 2020. godine emitovala na RTS-u je srca publike osvojila stasom, harizmom i lepotom, a zahvaljujući društvenim mrežama imali smo prilike da se uverimo da je takva bila i u mladosti

Instagram

 

Naime, voditeljka je jednom prilikom na svom Instagram profilu podelila fotografiju staru 27. godina, a tadašnji izgled Vesne Dedić dobio je samo pohvalne komentare. 

- Listam stari album i srećna sam jer bi ovoj sebi od pre 27 godina imala mnogo toga novog da kazem, ali i pored razlike u iskustvu i izgledu te dve Vesne jedna drugoj ništa ne bi zamerile.

Pročitajte Lenka, ljubavi moja - Vesna Dedić ogolila dušu, nikada nije bila ovoliko emotivna (video)

Ne bi ni zavidele jedna drugoj... To je dovoljan razlog da jedna od druge nikada ne odustanu. Treba živeti ne u skladu sa svojim godinama već u skladu sa samom sobom - poručila je Dedićeva. 

Komentari. (0)

Loading