Vesna Dedić

Da li verujete da je ovo ista žena: Isplivala stara fotografija Vesne Dedić

Autor:

31.10.2023 21:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Fotografija Vesne Dedić privukla dosta pažnje



Novinarka i spisateljica Vesna Dedić važi za negovanu i lepu ženu kojoj godine ne mogu ništa. Ona ponosno nosi svojih 55 godina, i ima razloga za to.

Vesni na izgledu zavide mnoge upola mlađe dame koje na njenom Instagram-nalogu često ostavljaju reči hvale i pitaju se kako joj polazi za rukom da izgleda tako mladoliko.

Danas prepoznatljiva riđokosa nekada je imala potpuno drugačiji stil, pa je fotografija Vesne Dedić iz mladosti koja je osvanula na Instagramu pokrenula lavinu komentara.

Ata Images

 

Naime, kako piše na popularnom nalogu na pomenutoj društvenoj mreži, u vreme kada je fotografija Vesne Dedić nastala ona je bila pionirka grada Titograda.

Pročitajte Čekala je svojih pet minuta - Vesna Dedić jesen dočekala u najlepšem društvu (foto)

Slika je privukla dosta pažnje i izazvala mnogo komentara, a među njima ima najviše onih koji kažu da Vesna sada izgleda čak i lepše nego u mladosti.

Inače, voditeljka povremeno i sama podeli neku staru fotografiju sa svojim pratiocima, te smo imali prilike da je u više navrata vidimo u raznim životnim fazama, ali dugi niz godina riđa kosa, koja je njen zaštitni znak, nije se promenila.

Koje Vesnino izdanje se vama više dopada, pogledajte OVDE.

Komentari. (1)

Loading
Lela

01.11.2023 18:46

Au, uplasih se. Na sta je licila! Sta pare rade....