Vesna Dedić

Čekala je svojih pet minuta: Vesna Dedić jesen dočekala u najlepšem društvu (foto)

Autor:

28.09.2023 16:40

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Vesna Dedić otputovala u toplije krajeve, evo ko joj pravi društvo



Vesna Dedić uživa u svakom novom danu, pomisli svako ko makar jednom poseti njene profile na društvenim mrežama. 

Popularna novinarka i spisateljica svaki slobodan trenutak koristi da provede van granica naše zemlje, pa je tako sada ispunila svoju veliku želju. Naime, Vesna Dedić otputovala je u Lisabon i ovih dana posećuje sve znamenitosti portugalske prestonice. 

Instagram @dedicvesna

 

 

Autorka i voditeljka kultne emisije "Balkanskom ulicom" celo leto uživala je kraj mora. Prvo egejskog, a onda i jadranskog, u rodnoj Crnoj Gori gde najviše voli da ode kad god joj se ukaže prilika. Ono što joj je posebno obeležilo ovo leto jeste poseta ćerki Lenki koja je na doktorskim studijama u Sjedinjenim Američkim Državama.

Uživala je Vesna u Los Anđelesu dok joj je ćerka pokazivala znamenitosti tog grada. Sedam meseci bile su razdvojene, pa ni dve nedelje nije bilo dovoljno da se ispričaju i izgrle, a novinarka je na društvenim mrežama istakla da joj je najdraže što je Lenki uspela makar na kratko da približi rodni kraj spremajući joj omiljena tradicionalna jela.

Instagram @dedicvesna

 

 

Vesna Dedić otputovala u Lisabon, a društvo joj pravi...

I dok svi obožavaoci Dedićkinog rada sa nestrpljenjem iščekuju da vide onog ko je osvojio njeno srce, na to ćemo sačekati još neko vreme. Naime, mnogi su pomislili da je u Portugal povela njenog gospodina pravog, no ona se ipak odlučila za žensko društvo.

Sa njom je njena dugogodišnja saradnica Dunja Ilić. Ko prati redovno "Balkanskom ulicom" ima prilike svake nedelje da vidi lepu crnku koja ima svoj segment u emisiji pod nazivom "Psiholog pita". Atraktivna Dunja masterirala je psihologiju, te od gostiju uvek izvuče baš ono što sve gledaoce zanima da čuju.

Instagram @dedicvesna

 

 

Pročitajte Ističe atribute, a prikriva nedostatke - Vesna Dedić nosi haljinu koju svaka dama treba imati u garderoberu (foto)

Nije tajna da su Vesna i Dunja i privatno veoma bliske, pa su iskoristile pauzu u snimanju novih emisija kako bi napunile baterije pred jesenju sezonu koja će ponovo nadmašiti sve rekorde gledanosti. 

Na društvenim mrežama redovno objavljuju fotografije iz toplog Lisabona dok slušaju fado ili obilaze znamenitosti portugalske prestonice.

Komentari. (0)

Loading