Haris Džinović

Ni Melina ga ne bi prepoznala: Haris Džinović bez šešira, nikada ne biste rekli da je to on (foto)

Autor:

27.09.2023 16:40

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Haris Džinović bez šešira - pojava koju gotovo nikad nemamo prilike videti



Haris Džinović osim raskošnim vokalnim sposobnostima, prepoznatljiv je po autentičnom stajlingu gde je uvek šešir u prvom planu. 

Pevač otkako se pojavio na javnoj sceni nosi modni asesoar koji je postao njegov zaštitni znak. Ako ukucate njegovo ime u Gugl pretraživaču videćete da se najviše traži pojam Haris Džinović bez šešira jer su ljudi znatiželjni da vide kako zaista muzička zvezda izgleda.

Ata Images

 

 

Džinović je vredno radio celog leta, te sa prvim danima jeseni odmara u svom novom domu u jednom elitnom beogradskom naselju. Naime, posle nekoliko godina gradnje velelepne vile koju su on i njegova supruga Melina zidali, porodica se nedavno uselila i trude se da svaki slobodan trenutak provedu u novom porodičnom gnezdu. 

Kako su naslednici Đina i Kan porasli, tata ima manje obaveza te može da se posveti svojim potrebama kada mu obaveze to dozvole. Tako ga je uhvatila ekipa "Paparaco lova" dok je po gradu završavao svakodnevne stvari kao sav normalan svet.

 

youtube printscreen

 

 

Haris Džinović bez šešira ne ide nigde, no sada mu se dogodio peh

Naime, pevač je ulazio u svoj automobil kada mu se šešir zakačio i na trenutak spao. Kamera je brže-bolje zumirala pevačevu frizuru i otkrila kako izgleda čuveni Haris bez svog zaštitnog znaka.

Pevački velikan je godinama činjenicu da nema kosu prikrivao maramom ili šeširom, a sada se napokon zna kako izgleda kada nema nikoga oko njega.

youtube printscreen

 

 

Pročitajte Pred vama je jedina fotografija Harisa Džinovića sa kosom, neprepoznatljiv

 

Iako je verovatno mislio da niko nije video peh koji mu se dogodio, Haris je ponovo stavio šešir na glavu i nastavio put kuće gde su ga čekali njegovi najmiliji. 

Mnogi njegovi fanovi požele da ga vide u prirodnom izdanju, ali on i dalje odbija da se bilo gde slika bez obaveznog modnog detalja, šešira kojih ima na desetine u različitim bojama i dezenima. 

Komentari. (0)

Loading