Sočni poljubac i pokloni od kojih zastaje dah: Veliki dan u domu Harisa i Meline Džinović, čestitke se nižu

Autor:

15.03.2022 15:00

Foto:

Foto:

Ćerka Harisa Džinovića, Đina nedavno je proslavila jubilarni 18. rođendan



Tokom odrastanja svaki tinejdžer mašta o tom famoznom 18. rođendanu - kada će biti u mogućnosti da prestane da polaže račune bilo kome, te da bude sam svoj čovek, a u tu grupu sasvim sigurno spada i ćerka Harisa Džinovića, Đina.

Lepa Đina danas slavi 18. rođendan i ulazak u svet odraslih. Prva joj je čestitala mama, koja je na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju i napisala jednostavno „Volim te“, uz broj 18.

Pročitajte Ćerka Harisa Džinovića kakvu do sada niste videli: provokativnim izdanjem zasenila porodičnu vilu na Senjaku! (foto)

Miloš Nadaždin

 

Ćerka Harisa Džinovića, Đina nedavno je proslavila jubilarni 18. rođendan 

Uprkos činjenici da je mlada Đina svoje ime izgradila kao mlada influenserka, a da njenog oca, pomalo staromodnog Harisa virtualni svet ne interesuje danas je posebno srećan i ponosan. Njegova mezimica od oca je dobila poklon s kojim se odmah pohvalila mnogobrojnim obožavaocima, a ako ste pomislili na skupoceni automobilu ili gomilu nakita, ništa od toga. Haris je ćerki poklonio - pomeranca.

Pročitajte Porodična drama Džinovića: Haris strašno ljut, Melina stala u Đininu odbranu

Instagram

 

Ne znamo kako se novi kućni ljubimac zove, ali iz priloga na „Instagramu“ jasno je da joj pravi društvo na svakom koraku, čak i dok je za volanom.

Instagram

Poseban dan u životu ćerke Harisa Džinovića, Đine upotpunila je intimna proslava za najbliže prijatelje i porodicu. Detalje sa iste Đina je takođe podelila na svom Instagram profilu, a slika koja je privukla najviše pažnje jeste ona sa njenim dečkom, mladim fudbalerom s kojim već neko vreme uživa u ljubavi.

Instagram screenshot

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading