Porodična drama Džinovića: Haris strašno ljut, Melina stala u Đininu odbranu

Autor:

16.07.2021 20:30

Foto:

Foto:

Ćerka Harisa Džinovića, Đina, nedavno je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila detalje o svojoj vezi sa fudbalerom Andrejom Đurićem, a medijska propraćenost koja je usledila zatim unela je nestabilnost u porodično gnezdo pevača



Nakon što je Đina (17) javno odgovorila svojim pratiocima na razna i škakljiva pitanja o svojoj intimi, mediji su preneli sve do detalja. To što se ime njegove ćerke u takvom kontekstu pojavljuje u medijskim napisima, navodno je duboko uznemirilo pevača Harisa Džinovića.

Pročitajte i Ćerka Harisa Džinovića kakvu do sada niste videli - provokativnim izdanjem zasenila porodičnu vilu na Senjaku! (foto)

- Harisa mnogo brine Đina, jer sve o tome dospe do medija, a najviše preko Instagrama – priča izvor Scandala i dodaje:

- Već je upozorio da sakrije neke objave i ona je obećala da će biti opreznija, ali džaba. Mediji od tada sve više pišu o njoj jer je u vezi s mladim fudbalerom koji igra za Zvezdu, pa je Brki jasno da će tek biti svega oko toga u medijima. Melini je u celoj priči najgore, brani ćerku i kaže da sva omladina ima Instagram i da Đina nije kriva jer nije mogla da bira da li će joj tata biti poznat, pa je samim tim primamljiva medijima. Za sada je jedva uspela da smiri Harisa da ne ispadne još veći haos, ali je i Đinu ponovo zamolila da smanji objave na minimum - otkrio je neimenovani izvor.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Радпмир

14.08.2021 20:35

Какав примитивац!!!