Vesna Dedić

Ističe atribute, a prikriva nedostatke: Vesna Dedić nosi haljinu koju svaka dama treba imati u garderoberu (foto)

Autor:

24.09.2023 12:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Haljina Vesne Dedić savršeno ističe atribute, a sakriva nedostatke



Vesna Dedić važi za jednu od miljenica modnih kritičara jer gotovo nikad ne greši u odabiru komada garderobe koje će poneti za određenu priliku ili prestonički događaj.

Tako je bilo i pre nekoliko dana kada je kompanija za koju sada radi popularna novinarka proslavljala rođendan. Na žurci bio je prisutan veliki broj javnih ličnosti, ali najkomentarisanija tema večeri bila je haljina Vesne Dedić.

Instagram @dedicvesna

 

 

Za specijalnu priliku spisateljica je odabrala i specijalan autfit koji je celokupan bio u jarko narandžastim tonovima, kako bi naglasila preplanuli, letnji ten. 

Haljina Vesne Dedić ravnog je kroja, dužine do listova sa korsetom koji ističe duboki dekolte u prvi plan. Pufnasti rukavi daju posebnu notu elegancije i ženstvenosti, pa tako ovaj komad garderobe može biti odličan za bilo kakve prilike i proslave.

Pročitajte Danas jedna od najlepših žena, a nekada... Ovako je Vesna Dedić izgledala pre 27 godina (foto)

Od asesoara izabrala je tašnicu slične nijanse, kao cipele sa cvetnim motivom takođe narandžaste boje. Sve je zaokružila svedenom šminkom jer se oduvek trudi da zadrži što prirodniji izgled, o čemu često govori u javnosti.

Ovim stajlingom Vesna je još jednom pokazala zašto je modni znalci obožavaju.

Marko Marin

 

 

Još jednom je izdiktirala modne trendove, a njenu haljinu svaka dama treba imati u garderoberu jer je savršena za svaku priliku kada hoćete da jednostavnošću zasenite.

 

Komentari. (0)

Loading