Vesna Dedić

Vesna Dedić u 55. godini ponela haljinu za princeze, idealnu za novogodišnju noć (foto)

Autor:

17.11.2023 12:18

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Stajling Vesne Dedić na „Hello!“ partiju ne prestaje da se komentariše



Crvenim tepihom jednog beogradskog hotela prošetale su sinoć brojne javne ličnosti. „HELLO!“ magazin proslavio je 16. rođendan, a poznati su se maksimalno potrudili da ispoštuju elegantni dres kod.

Jedna od onih koja je zasijala punim sjajem je novinarka i voditeljka Vesna Dedić koja je pokazala kako dama u šestoj deceniji može da izgleda kao devojčica.

Ata Images

 

Pliš je u trendu ove jeseni, što spisateljica očigledno zna, pa se odlučila za elegantnu haljinu do poda u dve nijanse. Donji deo je crni, dok je korset sa rukavicama u jarkoj pink boji.

Celokupan imidž zaokružila je decentnom šminkom i talasastom kosom, a na račun izgleda celo veče dobijala je samo komplimente.

Stajling Vesne Dedić mnoge dame poželeće da iskopiraju

Sinoćni stajling Vesne Dedić pokazao je kako dama može da bude elegantna a seksepilna. Iako hrabro korača kroz šestu deceniju, mnogi su se složili da Vesna nikada nije bila lepša.

Ata Images

 

Prepoznatljivi, širok osmeh krasio je njeno lice cele večeri, a nije tajna da se spisateljica sjajno provela na proslavi pa je cele večeri đuskala sa prijateljima. 

Pročitajte Da li verujete da je ovo ista žena - Isplivala stara fotografija Vesne Dedić

Kada se pojavila na koktelu u prestižnom prestoničkom hotelu, na trenutak kao da je sve stalo, jer stajling Vesne Dedić koji je ovom prilikom ponela može se slobodno reći bio je zvezda večeri

Novinarka je primer kako žena sija i blista kada je srećna i ispunjena na svim poljima, bez obzira na godine. Bravo, Vesna!

Komentari. (0)

Loading