Lena Kovačević

Kako da svi muški pogledi budu uprti u vas: Jednostavno, obucite se kao Lena Kovačević (foto)

Autor:

13.09.2023 11:12

Foto:

Foto:

Haljina Lene Kovačević oduševila brojne dameJedna od najstilizovanijih dama na domaćoj javnoj sceni zasigurno je Lena Kovačević.

Džez pevačica pleni ne samo vanserijskom lepotom i harizmom, već i odevnim kombinacijama koje su na wish listama brojnih pripadnica lepšeg pola. Gde god se pojavi haljina Lene Kovačević bude i te kako primećena. 

Lena bira klasične i svedene komade koje savršeno pristaju uz njenu ženstvenu pojavu, te ništa nije bilo drugačije ni poslednji put kada smo zapazili njen modni izbor.

Ata Images

 

Sada već i ptice na grani znaju da je roze boja sezone, pa je haljina Lene Kovačević bila savršen izbor.

"September crush", napisala je Lena pored fotografije na kojoj pozira u uskoj satenskoj kreaciji i potpuno nam je jasno čemu takav opis.

Pročitajte Nole trijumfovao na terenu, ona na tribinama - Haljina Jelene Đoković na US openu glavna tema (foto)

Dublji dekolte u obliku srca i nabori u predelu bokova savršeno ističu siluetu, te je ovako stilizovana pevačica bila više nego spremna za nastup koji je te noći održala u Beogradu.

Instagram

 

Uz haljinu Lene Kovačević, sa potisom Sofije Milošević, savršeno se uklapa beli blejzer koji je ona ponela, a koji će vam dobro doći u prohladno septembarsko veče.

Instagram

 

Sandale u svetlo roze boji dale su pečat ovom modnom izboru i apsolutno smo sigurni da je Lena očarala svoje obožavaoce.

 

Komentari. (0)

Loading