Vesna Dedić

Nije bilo lako, Vesna Dedić je ćerku odgajala sama, ove reči će svaka majka razumeti (video)

Autor:

11.02.2024 20:59

Foto: Antonio Ahel/ Ata Images

Foto: Antonio Ahel/ Ata Images

Reči Vesne Dedić o samohranom roditeljstvu će vas uzdrmati



Kada je uvidela da nema supruga koji je voli, voditeljka i spisateljica Vesna Dedić odlučila je da stavi tačku na brak sa uglednim lekarom Srđanom Milojevićem. 

Iako je bila sigurna da je donela pravu odluku, život samohrane majke je pun izazova, a reči Vesne Dedić će svaka žena razumeti. 

mirko tabašević

 

Gostujući u emisiji „Mamazjanija”, voditeljka je govorila na temu roditeljstva, a reči Vesne Dedić mnogima će naterati suze na oči. 

Pročitajte Neopisiva sreća u domu Vesne Dedić, spisateljica podelila prelepe vesti - Ćerka je...

- Bila sam najgora podvrsta samohrane majke koja prosto nije imala nikoga s kim bi podelila odgovornost. To je ono što je meni bilo najteže, taj ritam zaposlene majke.

U svemu sam pokušavala da nađem lepotu, i stvarno sam uspevala.

Punih 15 godina budila sam se u šest sati. Detetu napravim doručak, spremim ručak koji će je sačekati tog dana, a onda idem da operem kosu da ne bih na poslu smrdela na zapršku i kuhinju. 

I tek kad sam sređena, onda njoj odnosim doručak u krevet. Stvarno sam svom detetu svakog jutra donosila doručak u krevet, kao u filmovima i hotelima s pet zvezdica - zaključila je.

 

 

Emotivne reči Vesne Dedić pokazuju neraskidivu vezu između majke i ćerke, a ujedno šalju snažnu poruku damama koje su se igrom sudbine našle u situaciji kao što je bila njena. 

Komentari. (0)

Loading