Vesna Dedić

Neopisiva sreća u domu Vesne Dedić, spisateljica podelila prelepe vesti: Ćerka je...

Autor:

11.01.2024 11:16

Foto: mirko tabašević

Foto: mirko tabašević

Ćerka Vesne Dedić proslavila rođendan



Vesna Dedić važi za uspešnu, porodičnu ženu koja sa svojim pratiocima rado deli trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života. 

Ipak, njena najnovija objava privukla je posebnu pažnju javnosti, a razlog je to što ćerka Vesne Dedić danas proslavlja 23. rođendan

mirko tabašević

 

Na društvenoj mreži Instagram Vesna je ponosno objavila fotografiju naslednice kada je bila beba, a emotivne reči koje joj je tom prilikom uputila razumeće svaki roditelj. 

Pročitajte Danas jedna od najlepših žena, a nekada... Ovako je Vesna Dedić izgledala pre 27 godina (foto)

„11. 01. 2001. Beograd. Ja, koja živim od pisane reči, ne umem da nađem ni jednu koja bi opisala osećaj koji imam dok na aerodromu u Los Anđelesu grlim ovog 11. 01. 2024. prelepu, uspešnu, nasmejanu, hrabru i voljenu devojku. A moje dete...,“ napisala je voditeljka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Inače, ćerka Vesne Dedić odavno je krenula svojim putem. Pošto je u roku diplomirala na fakultetu u Holandiji, prelepa Lenka je primljena na doktorat iz biofizike na „UCLA“ univerzitetu u Los Anđelesu.

Pročitajte Ovako živi spisateljica u Srbiji - Vesna Dedić pokazala svoj dom (foto)

Iako su kolege iz medija godinama pokušavale da Vesnu nagovore da se fotografiše sa jedinicom, u tome nisu uspele. Poštujući Lenkinu želju da se ne eksponira, ljubazno je odbila sve pozive.

Ipak, jednom prilikom nije odolela, te je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa naslednicom zahvaljujući kojoj smo imali prilike da vidimo kako ćerka Vesne Dedić izgleda.

Instagram

 

Komentari. (0)

Loading