Jelena Bačić Alimpić

"Poslednji sati" Jelene Bačić Alimpić rasplakali sve, najnovije fotografije

Autor:

13.12.2023 11:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Knjiga Jelene Bačić Alimpić čita se u jednom dahu



”Ponekad, kćeri moja, najviše lažemo baš one koje najviše volimo. Mila moja, život je čudo! Neprestano nas iznenađuje i stavlja pred razna iskušenja. 

Prihvati sve ono što ne možeš da promeniš i promeni sve ono što možeš. Ja sam odlučila da tako učinim”, reči su kojima počinje nova knjiga Jelene Bačić Alimpić.

Ata Images

 

Slavna spisateljica obradovala je čitalačku publiku romanom “Poslednji sati” čija je promocija održana juče u „Delfi SKC“ knjižari. 

Pročitajte Posle prinove iz doma Jelene Bačić Alimpić ponovo stižu lepe vesti, voditeljka slavi (foto)

- Ovakvi susreti sa čitaocima, puni dobre energije, ljubavi i uzajamnog poštovanja, za mene su neprocenjivi. Hvala svima koji su bili, hvala mojim saborkinjama - ushićeno je poručila posle promocije. 

Ata Images

 

Nova knjiga Jelene Bačić Alimpić željno je iščekivana, a najvernija publika je na promociji u znak zahvalnosti, osim potpisa, dobila prigodne poklončiće.

Pročitajte Obrazovana, pametna i izuzetno lepa - Ovo je ćerka Jelene Bačić Alimpić, upoznajte Dunju (foto)

Da Jelenine romane vole sve generacija još jednom smo se uverili, a druženje sa čitaocima, kako sama ističe, budi najlepše uspomene.

Ata Images

 

Komentari. (1)

Loading
Sofi

17.12.2023 23:53

Mila moja, bilo mi je zao sto si uradila to od lica, a sada mi je jasno zasto ti se to desilo. Izasla ti dusa na videlo.