Jelena Bačić Alimpić

Obrazovana, pametna i izuzetno lepa: Ovo je ćerka Jelene Bačić Alimpić, upoznajte Dunju (foto)

Autor:

14.11.2023 10:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ćerka Jelene Bačić Alimpić lepa je i pametna



Modna revija Bate Spasojevića okupila je brojna poznata imena sa domaće javne scene, među kojima smo primetili ponosnu mamu i baku Jelenu Bačić Alimpić.

Spisateljica, novinarka i voditeljka pojavila se na ovom događaju u društvu naslednice, pa nije ni čudo što svi govore da je ćerka Jelene Bačić Alimpić izrasla u pravu lepoticu.

Ata Images

 

Za razliku od majke koja je stajling razbila jaknom jarkih boja, lepa Dunja pojavila se u crnom od glave do pete. Ona je, naime, uz crnu kožnu suknju ponela košulju iste nijanse preko koje je obukla kožnu jaknu.

Prelepa ćerka Jelene Bačić Alimpić konačno u javnosti

Celokupan stajling zaokružila je modernim čizmama, a ravno isfenirana kosa i diskretna šminka istakle su njenu prirodnu lepotu. 

Ćerka Jelene Bačić Alimpić je pametna i svestrana devojka kojoj strani jezici idu od ruke, interesuje je psihologija, ali se oduvek zanimala i za modu, pa se sa 14 godina otisnula u manekenske vode.

Ata Images

 

Dunja Alimpić se 2019. godine preselila u Holandiju, tačnije u Ajndhoven, gde je upisala prestižni univerzitet primenjenih nauka, a studije je završila u roku.

Pročitajte Jelena Bačić-Alimpić presrećna - Posle Milinog rođenja, ovo je najvažniji dan (foto)

- Čestitam ti, ljubavi mog života. Hvala ti što si moje srce i dušu ispunila ponosom i radošću. Hvala Bogu - napisala je tada ponosna majka na svom Instagramu.

Komentari. (0)

Loading