Jelena Bačić Alimpić

Roditeljske muke: Jelena Bačić Alimpić se javno obratila ćerki, ove reči će svaka majka razumeti

Autor:

29.02.2024 16:45

Foto: G. A. / ATAImages

Foto: G. A. / ATAImages

Reči Jelene Bačić Alimpić će svaka majka razumeti



Iako iza sebe ima uspešnu karijeru, Jelena Bačić Alimpić trudi se da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda. 

Ipak, spisateljica je sada prekršila ovo pravilo te se javno obratila svojoj naslednici Dunji, a reči Jelene Bačić Alimpić pune su podrške i neizmerne ljubavi. 

Ata Images

 

- Za moju ćerku: „Ne slome čoveka ni teške reči, ni teški putevi. Slomi ga ono preko čega je prećutno prelazio" - Meša Selimović. Glavu gore i uvek gore, lepoto moja, odrastajući uz mene, to si naučila.

Pročitajte Obrazovana, pametna i izuzetno lepa - Ovo je ćerka Jelene Bačić Alimpić, upoznajte Dunju (foto)

Nema te šminke,nema tog „filtera” koji bi pravdali tvoju spoljašnju a posebno umutrašnju lepotu. Sve će to jednog dana doći na svoje.

Volim te, jedina moja. I uvek budi to što jesi: posebna, vredna, moja, borac, sila... Malo li je? Glavu gore - glase reči Jelene Bačić Alimpić.

 

 

Podsećanja radi, nekada omiljena televizijska voditeljka, danas još uspešnija spisateljica, više je od tri decenije u braku sa istražnim sudijom Miroslavom Alimpićem

Pročitajte Ima ukusa, i te kako - Ovaj gospodin je muž Jelene Bačić Alimpić (foto)

Njihova ćerka stasala je u lepu, vaspitanu i vrlo pametnu mladu devojku kojoj strani jezici idu od ruke, interesuje je psihologija, ali se oduvek zanimala i za modu, pa se sa 14 godina otisnula u manekenske vode.

Dunja Alimpić se 2019. godine preselila u Holandiju, tačnije u Ajndhoven, gde je upisala prestižni univerzitet primenjenih nauka, a studije je završila u roku.

Ata Images

 

Da su joj roditelji najveća podrška i da će joj bez obrira na sve uvek čuvati leđa, jasno pokazuju i reči Jelene Bačić Alimpić koje će svaka majka razumeti.

Komentari. (1)

Loading
Zora

01.03.2024 10:33

Da li je moguce da je ova mlada devojka nasela na mamine odvratne hijalurone pa i ona isto uradila? Nadam se da to samo na slici tako izgleda.