Jelena Bačić Alimpić

Posle prinove iz doma Jelene Bačić Alimpić ponovo stižu lepe vesti, voditeljka slavi! (foto)

Autor:

15.02.2023 16:40

Foto:

Foto:

Ćerka Jelene Bačić Alimpić danas slavi rođendan, a čestitka koju joj je spisateljica uputila će vas potpuno raznežiti



Početak godine za Jelenu Bačič Alimpić krenuo je prelepim vestima. U januaru mesecu spisateljica je postala baka, a svoju sreću podelila je na Instagram nalogu.

"Postala sam baka! Hvala ti, Antonina na neopisivoj sreći! Volim vas najviše na svetu! Dobro došla, anđele bakin! Neprepričiva sreća", napisala je ushićeno Jelena koja svakom prilikom ističe koliko voli svoju snaju Antoninu.

Pročitajte Vredna i nasmejana - Jesenji radovi u dvorištu poznate spisateljice

 

 

Slavlja u domu ponosne bake i majke nastavila su da se nižu, a glavni „krivac“ za najnovije radosne trenutke je njena ćerka Dunja. Naime, Jelenina naslednica danas slavi rođendan, čime se Jelena pohvalila sa svojim pratiocima.

Pročitajte Na selu, kao u bajci- Pogledajte u kakvom ambijentu radi Jelena Bačić Alimpić

 

 

„Voljena moja devojčice, hvala ti na 23 godine čiste, bezuslovne ljubavi i radosti. Srećan ti divan dan oko mamino! Volim te do meseca i zvezda, ponosu moj!“, poručila je Jelena svojoj ćerki za koju je izuzetno vezana. 

Inače, ćerka Jelene Bačić Alimpić studira u Holandiji na tamošnjem državnom univerzitetu, a ona nije krila koliko joj teško pada razdvojenost od naslednice.

Pročitajte Danas majko ženiš svoga sina - Jelena Bačić Alimpić otkrila sve detalje naslednika Marka!

Instagram

 

‒ Dunjin odlazak potpuno me je razorio iako sam je podsticala i podržavala u svim željama i htenjima. Važno je da su ona i sin Marko srećni, a ja se već nekako snalazim. Sve se promeni. Odjednom ostanete sami, bez gnezda, ali to je život i to je normalno. Pitate me da li deci treba dati krila? Ja sam mojima, osim ogromne ljubavi, dala najšira i najlepša krila na svetu - ispričala je jednom prilikom spisateljica koja uvek sa nestrpljenjem iščekuje ćerkin dolazak i raduje se zajedničkim trenucima kao što je ovaj danas.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading