Na selu, kao u bajci: Pogledajte u kakvom ambijentu radi Jelena Bačić Alimpić

Autor:

22.12.2021 17:00

Foto:

Foto:

Jelena Bačić Alimpić nekadašnja voditeljka, a sada književnica, uživa u svom poslu i već je izdala pozamašan broj romana



Od kako je pre nešto više od decenije svoju televizijsku karijeru zamenila spisateljskom, knjige Jelene Bačić Alimpić su bestseleri, ipak za tako nešto je trebalo hrabrosti.

- Svega je bilo previše u medijima i više nisam mogla da ostanem u tom svetu. Znala sam šta nas čeka! Bio je to veliki pritisak, atak na moje zdravlje ali i moja najveća pobeda kada sam odlučila da sa dugom kredita dam otkaz i otisnem se u književne vode - kaže dama čiji je prvenac iz 2010, "Ringišpil", postao bestseler.

Pročitajte i Jelena Bačić Alimpić potvrdila prelepe vesti - rekla je DA!

Jelena je do danas izdala čak jedanaest knjiga, što je pored izuzetno popularne čini i jednom od najplodnijih spisateljica.

Pa koja je tajna njenog uspeha? Bačić je otkrila jednom objavom na Instagramu.

Ona je, naime, fotografisala deo svoje "seoske kancelarije", a verujemo da tamošnji mir i tišina mnogo bolje deluju na Jeleninu kreativnost od gradske vreve.

Pročitajte i Danas majko ženiš svoga sina - Jelena Bačić Alimpić otkrila sve detalje

Instagram / Jelena Baćić Alimpić

 

- Na selu, u mojoj "kancelariji", da mi bude lepše dok pišem - napisala je Jelena uz objavljenu fotografiju, koja otkriva odakle ona crpi makar deo inspiracije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading