Ekskluzivno za Glorjiu

Danas majko ženiš svoga sina: Jelena Bačić Alimpić otkrila sve detalje naslednika Marka!

Autor:

22.09.2021 22:50

Foto:

Foto:

Spisateljica Jelena Bačić Alimpić otkriva detalje svadbe naslednika Marka i njegove izabranice Antonine, ne želeći da sakrije koktel emocija, od uzbuđenja do sete, koje je proživela



Spisateljica Jelena Bačić Alimpić (52) i njen suprug Miroslav oženili su sina Marka. Crkveni obred održan je samo u krugu najuže porodice, a sutradan su na Salašu 137 u blizini Novog Sada organizovali građansko venčanje i slavlje za najbliskije prijatelje. Mladenci su se verili na Uskrs, a Jelena otkriva da je oba dana bila preplavljena emocijama, posebno u crkvi.

Marko Ristić

 

- Ceremonija je bila izuzetno svečana i dirljiva, bili su prisutni samo najbliži. Marko i Antonina, kojoj tepamo Nina, venčali su se u novosadskoj Sabornoj crkvi, hramu Svetog Đorđa, gde su moji sin i kćerka i kršteni. Posebno me je obradovalo što je obred venčanja, uz oca Petra, starešinu crkve, držao i prota Stanimir, koji je Marka i krstio. Čitavog tog dana imala sam neverovatan osećaj, skoro neprepričljiv. U meni su se kovitlale emocije, od čiste sreće i radosti do neke tihe sete koju sam pokušavala da potisnem. Sećala sam se njegove prve izgovorene reči “mama”, prvih zubića, koraka, dečjih nestašluka, sportskih događaja i uspeha, školovanja. Ma, bilo je svega. Bilo je baš emotivno.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

Marko Ristić

 

 

Komentari. (0)

Loading