Gorica Popović

Nikada nismo imali prilike zajedno da ih vidimo, a u braku su tri decenije: Ovaj poznati muzičar je suprug Gorice Popović (foto)

Autor:

16.10.2023 08:57

Foto: Jakov Simović/Gloria

Foto: Jakov Simović/Gloria

Suprug Gorice Popović čuveni je saksofonista



Gorica Popović jedna je od najcenjenijih glumica sa našeg podneblja, međutim o njenom privatnom životu gotovo da ništa ne znamo. 

Intimu nikada nije želela da stavlja u centar medijske pažnje, pa tako informacija ko je suprug Gorice Popović mnoge iznenadi. 

Luka Šarac

 

Dramska umetnica karijeru je gradila na brižljivo izabranim ulogama i zasluženo stekla status umetnika kome publika veruje i čiji rad poštuje, što je slučaj i sa njenim mužem, sa kojim je u skladnom braku više od tri decenije.

Uprkos tome što su oboje javne ličnosti, retko se mogu zajedno sresti, a nerado govore i o privatnom životu.

Suprug Gorice Popović njena je najveća životna podrška

– Zajedno smo godinama i imamo skladan brak. Toliko vam o njemu mogu reći, dosta vam je i to jer drugi ne znaju ni toliko – rekla je jednom prilikom za medije pa dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by g.cici (@gorica.ci)

 

‒ Volimo iste stvari, volimo životinje, imamo interesovanja koja se dobro slažu ‒ kazala je kratko glumica koja je nedavno otišla u penziju, što ne znači da će manje biti aktivna.

Pročitajte Idealna čorba za predstojeće hladne dane - Gorica Popović ima najbolji recept

Suprug Gorice Popović Nenad Neša Petrović je saksofonista, džez muzičar i kompozitor. Osim što se bavi pedagoškim radom, predaje džez saksofon u Muzičkoj školi „Stanković”, član je i benda „No Smoking Orchestra”, sa kojim je obišao planetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by g.cici (@gorica.ci)

 

Često je sa njima išla i Gorica, koja odlično peva.

Komentari. (0)

Loading