Vil i Džejda Smit

Vil Smit zbog supruge ošamario kolegu, a sada se saznalo da je njihov brak samo farsa: Već sedam godina...

Autor:

12.10.2023 15:02

Foto:

Foto:

Brak Vila Smita je samo jedna dobra gluma, pišu svetski mediji



Vil i Džejda Smit u ljubavi uživaju već dve i po decenije. Makar smo to mislili sve do sada. 

Svetski mediji prenose da je brak Vila Smita jedna velika farsa poslednjih sedam godina, o čemu je progovorila i glumčeva supruga. 

Getty Images

 

Naime, kako prenosi američki „Hello!” glumački par živi na različitim adresama od 2016. godine, iako su još uvek najveća podrška i oslonac jedno drugom. 

Oni se i dalje redovno pojavljuju zajedno u javnosti, deluju kao srećan par, međutim već sedam godina žive odvojeno iako se papirološki još uvek zvanično nisu rastali. To je potvrdila i sama glumica nedavno.

Brak Vila Smita mnogi su smatrali idealnim, međutim...

– I dalje pokušavamo da otkrijemo šta smo mi tačno u našem odnosu, kako to da predstavimo ljudima? Još to nismo otkrili – rekla je glumica, a prenosi pomenuti američki časopis.

Getty Images

 

Posebno je zanimljivo da je brak Vila Smita već bio završen kada se dogodio skandal na dodeli Oskara pre nekoliko godina. 

Pročitajte Zahuktava se - Vil Smit ne može više da glasa za Oskara

On je tada ošamario Krisa Roka zbog nedoličnog ponašanja prema njegovoj supruzi. To samo govori da su Vil i Džejda i dalje u dobrim odnosima mada više nisu emotivni partneri.

Iako su se uvek trudili da izgledaju kao savršen par, mediji su često povezivali Vila Smita sa brojnim ženskim imenima sa svetske javne scene, te mnogi misle kako su glumčevi „vanbračni ispadi” uticali na njihov odnos koji se s vremenom narušio.

Guliver Getty Images

 

Podsetimo, bračni partneri i kolege upoznali su se davne 1994. godine, dok je glumac još bio u braku sa glumicom Šeri Zampino, koja mu je rodila sina Treja.

Nakon što se razveo 1995, Smit je odmah potražio Džejdu, a venčali su se dve godine kasnije. U braku su dobili dvoje dece, ćerku Vilou i sina Džejdena.

Komentari. (0)

Loading