Nikola Ivanović

Svaka čast, hrabri čoveče: Muž Nevene Božović u spasilačkoj misiji u Izraelu, isplivale prve fotografije

Autor:

11.10.2023 11:05

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Muž Nevene Božović po profesiji je pilot koji je ovih dana bio u Izraelu



Nevena Božović godinama uživa u skladnoj ljubavi sa Nikolom Ivanovićem kojem je pre nešto više od dve godine rodila ćerku Anku.

Markantni Crnogorac mami ženske uzdahe gde god da se pojavi, a o ljubavi koju imaju pevačica i pilot nikada se nije mogao čuti neki trač ili spekulacija koja bi pokvarila njihov harmonični odnos.

Instagram

 

O muzičkoj zvezdi anđeoskog glasa javnost zna tek onoliko koliko ona poželi da iznese u medijima. Ljubav svog života upoznala je spontano, u Budvi 2017. godine, kada ju je put naveo u njegov kafić.

Muž Nevene Božović krije se iza velikih tamnih naočara koje su postale njegov zaštitni znak, a mnogi se pitaju ko je taj koji je osvojio srce lepe pevačice?

Kad nije u vazduhu, Nikola Ivanović obavezno je negde pored vode. Ili na probama sa svojim orkestrom.

Instagram

 

Muž Nevene Božović ovih dana bio je u posebnoj misiji

Osim činjenice da je vlasnik ugostiteljskog objekta, pre nekoliko godina postao je kapetan crnogorske nacionalne avio-kompanije „Montenegro Airlines”, prvi iz Budve, što u šali posebno voli da naglasi. Interesantno je da se nije opredelio za neku profesiju vezanu za more, kao većina njegovih sugrađana.

 

 

Tako je ovih dana upravo pilot Ivanović bio u spasilačkoj misiji u Izraelu kako bi bezbedno vratio crnogorske državljane kući.

Pročitajte Muž Nevene Božović konačno bez naočara, da li ste ikada videli ovakve oči? (foto)

Budući da se bavi odgovornim poslom, česte su situacije kad svoj život izlaže riziku kako bi spasao ostale, što je i ovog puta bio slučaj.

Nikolu su u porodičnom domu čekale njegove devojke koje mu uvek daju vetar u leđa i najveća su mu podrška kroz život, a čim je stigao, mogle su da odahnu i budu ponosne na supruga, odnosno tatu.

Komentari. (0)

Loading