Srećna porodica

Upoznajte supruga Nevene Božović: Frajer s kojim pevačica čeka prinovu!

Autor:

08.06.2021 23:00

Foto:

Foto:

Suprug Nevene Božović u život pevačice doneo je mir i spokoj, a uskoro srećna porodica očekuje i pojačanje.



Pevačica koja je svojevremeno predstavljala Srbiju na Evroviziji Nevena Božović (26) dve godine uživa u srećnom i skladnom braku sa Nikolom Ivanovićem. Nikola je državljanin Crne Gore, pilot, a o njemu se u medijima ne piše mnogo. S obzirom na činjenicu da mlada pevačica teži da detalje iz privatnog života čuva u svoja četiri zida to i ne čudi.

Ipak, nakon saznanja da sa Nikolom očekuje prinovu, čine se da je vreme da javnosti predstavimo frajera koji je osvojio Nevenino srce.

Suprug Nevene Božović pravi je frajer!

Svečana ceremonija održana je 20. aprila 2019. godine, a na glamuroznu proslavu pozvani su samo najbliži prijatelji i porodica. Nevena je tada zablistala u bajkovitoj venčanici koja je koštala neverovatnih 5.000 evra. Na fotku sa venčanja dugo se čekalo, a tek pre nešto više od godinu dana Nevena je odlučila da istu objavi na svom Instagram profilu. Par nije mario za novac kada je organizovao proslavu iz snova, pa je samo na prvi ples potrošeno 15.000 evra.

Pročitajte i Nevena Božović krije da stiže pojačanje!

Od kada su zvanično stupili u bračnu zajednicu, Nevena i Nikola žive na relaciji Beograd-Budva, a kako glumica ističe, to je najbolja kombinacija zbog njihove prirode posla.

Mladić koji je osvojio njeno srce rodom je iz Budve, a osim što je po zanimanju pilot kako smo ranije naveli, takođe je i suvlasnik jednog hotela, te kafića u pomenutom gradu.

Pročitajte i Regionalna premijera novog spota Nevene Božović! Balada “Ljubi” dobila romantični video

- Moj i posao mog supruga je takav da lako uskladimo vreme i obaveze, pa se ne odvajamo, već jedno drugome pravimo društvo kad god je to moguće. Nemamo ograničeno radno vreme pa je na taj način lako funkcionisati - otkrila je svojevremeno Nevena.

Osnova svakog odnosa jeste ljubav i podrška, a upravo tu se krije tajna srećnog života za Nevenu i Nikolu.

- Podržavamo i pratimo jedno drugo u svemu. Mogu reči da isto razmišljamo i shvatamo sistem vrednosti - zaključila je pevačica, a prenosi Stil Kurir.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Anka žorič

09.06.2021 18:48

Preteraste sa tim suprugom.Očigledno je neki neradnik koji živi na ledjima roditelja,a glavna stvar u životu mu je zabava.Nadam se da će Nevena da ga sredi