Anita Mančić

Anita Mančić progovorila o razvodu: Ima problema, neki te slome, ali ipak biram da budem dobro

Autor:

24.09.2023 21:00

Foto: Mića Jović

Foto: Mića Jović

Anita Mančić o razvodu konačno je progovorila i otkrila šta se zaista dogodilo



Anita Mančić svojim raskošnim talentom iznova oduševljava u svakoj novoj ulozi, ali o privatnom životu gotovo da nikada nije govorila javno. 

Nije krila nikada da joj je jedina neostvarena želja to što se nije ostvarila u ulozi majke, ali je njena ljubav sa suprugom Bojanom Dedićem bila toliko jaka da su kroz sve teške trenutke zajedno prolazili. Sve do nedavno, kada su stavili tačku na brak dug 22 godine, a sada je konačno Anita Mančić o razvodu i progovorila.

Ata Images

 

 

Gostujući u emisiji „Una, due, tre“ na „Una televiziji“ otkrila je detalje koji su doveli do razvoda, međutim kako je istakla želi da iz svega što joj se desilo u prethodnom periodu izađe jača.

- Ja sam odlučila da budem dobro. Ima problema, malo te lome, ali nekako ostaneš na nogama. Ja sam jednostavno rešila da hoću da mi svaki dan bude dobar dan - rekla je, između ostalog, popularna glumica.

Pročitajte Nije mnogo prošlo - Anita Mančić se razvela u strogoj tajnosti, bivši muž već zaprosio drugu (foto)

 

Kao što je poznato, dramska umetnica godinama je volela grafičkog dizajnera koji joj je bio najveća podrška tokom dugogodišnje borbe za dobijanje potomstva. U retkim intervjuima o njemu je pričala samo u superlativu, te je mnoge njihov razlaz potpuno šokirao.

Facebook

 

 

Iako se ne zna kada su se razveli, kao ni šta je do toga dovelo, očigledno je da su ostali u prijateljskim odnosima pa tako Anita Mančić o razvodu nije izjavila ništa što je lošeg konteksta. 

 

Komentari. (0)

Loading