Stara ljubav zaborava nema - Bred Pit ostavio je novu devojku, da li je na pomolu pomirenje? (video)

Autor:

30.09.2020 10:31

Foto:

Foto:Iako je nedavno priznao kako je u novoj vezi sa 27-godišnjom nemačkom manekenkom, Nikol Poturalski srećan i kako se napokon oseća voljeno, čini se da je 56-godišnjem glumcu, Bredu Pitu, ipak više stalo do stare ljubavi.

Obožavateljima nikad prežaljeni brak sa 51-godišnjom glumicom Dženifer Aniston mogao bi ponovo da zaživi, ako je verovati pisanju portala Entertainment times, bivši supružnici su navodno ponovo u vezi. Naime, prema najnovijim glasinama Bred je u poslednjem razgovoru za strane medije otkrio kako ponovo uživa u ljubavi sa atraktivno 51-godišnjakinjom, zbog koje je odlučio da stavi tačku na romansu sa 29 godina mlađom lepoticom. Uprkos tome što se činilo da glumcu i 29-godina mlađoj devojci u ljubavi 'cvetaju ruže', Dženifer je uspela u svojoj nameri da ponovo osvoji bivšeg supruga Breda.

Nakon što su se odnosi s poslednjom bivšom suprugom 45-godišnjom Anđelinom Džoli drastično pogoršali, Bred je postajao sve prisniji s Dženifer. Na poslednjem susretu putem veb kamere, prisutnim kolegama postalo je jasno kako između njih i dalje postoji veoma jaka hemija. Ćini se kako su to ovog puta shvatili i oni sami, zbog čega više ne poriču svoju ljubav, piše spomenuti portal.

Prema pisanjima stranih medija, bliski prijatelji pomenutog para već neko vreme znaju za romansu izeđu njih dvoje. - Sada, kada su napokon ponovo zajedno, već planiraju koji im je sledeći korak u vezi. - otkrio je izvor za strani portal. - U jednu ruku sada mi čak deluju i srećnije nego kada su bili mlađi i u braku. - Zaključio je izvor.

Objavljen privatan razgovor Dženifer i Breda, glumica mu se otvoreno nabacivala, a evo kako je on reagovao!

Podsetimo, nakon razvoda 2005. godine Dženifer i Bred ostali su u dobrim odnosima. Uprkos tome što su se zbog avanture u koju se Bred upustio s Anđelinom udaljili, izgleda da su sada obnovili strasti, pišu strani mediji.