Džulijan Mur otkriva: Smehom do uspeha!

Autor:

10.10.2020 20:01

Foto:

Foto:



Nakon 17 godina bračne sreće sa rediteljem Bartom Frojndlihom, oskarovka Džulijan Mur otvorila je dušu koleginici Dru Barimor u njenom šouu i otkrila koliko je važno da se supružnici dobro zabavljaju

Dok mnogi brakovi u Holivudu prolaze kroz brodolome ili se završavaju burnim razvodima, posle kojih se mnoštvo prljavog veša iznosi u medije, jedan brak u gradu anđela privlači pažnju zbog čvrstine i konstantne posvećenosti supružnika. Američka glumica Džulijan Mur (59) u stabilnoj je bračnoj zajednici sa rediteljem Bartom Frojndlihom (50) već 17 godina, čemu je prethodila šestogodišnja emotivna veza tokom koje su se, kako je ranije izjavila oskarovka, “upoznali do koske”.

Džulijan Mur i Bart Frojndlih se vole na čudan način: Rekao mi je da mi kosa smrdi na buđ!

Gostujući onlajn u TV šouu koleginice Dru Barimor, Džulijan je iskreno i bez suzdržavanja pričala o odnosu sa suprugom, ističući da jedva čeka proslavu dve decenije bračnog zajedništva. Tom prilikom otkrila je jednu istinu za koju iz ličnog primera može da posvedoči da je potrebna za srećan brak.

- Jedino što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da oba partnera treba da žele da budu u braku. Svedočila sam mnogim situacijama u kojima se sve ruši u vezi dvoje ljudi, a razlog je redovno bio taj što jedna osoba nije želela da bude u tom kompleksnom odnosu. Ako oboje ulažu u brak, onda on funkcioniše. I najvažnije, bračni partneri ne smeju nikada da zaborave da se dobro zabavljaju - posavetovala je glumica.

Džulijan Mur: Oskarovki klasika rešava sve probleme (foto)

 

Dobitnica Oskara za glavnu ulogu u filmu “I dalje Alis” i reditelj filma “Posle venčanja” i serije “Kalifornikacija” upoznali su se 1996. godine na snimanju romantične drame “The Myth of Fingerprints”. Džulijan je već tada iza sebe imala neuspešan brak sa pozorišnim rediteljem Džonom Guldom Rubenom. Kako je priznala, nakon ljubavi na prvi pogled i braka od 1984. do 1993. godine, ona je shvatila da je bila previše mlada i naivna i nije u potpunosti znala šta znači biti u braku. Zato joj je bilo potrebno dugih šest godina emotivne veze sa Frojndlihom i redovnog preispitivanja, posle čega je uvidela da je on čovek njenog života.

Magacin za partnere!

Venčali su se u leto 2003. godine, nakon što je glumica shvatila da se najviše smeje uz Barta i da je on uvek oraspoloži.

- Mnogo je važno da partner zna da vas nasmeje. Ukoliko to ne ume ili mu ne ide, brak može brzo da propadne. Budimo realni, zaljubljenost prođe posle nekog vremena, dođu problemi, pa i svađe. Ako u tom periodu supružnik ne uspeva da vas nasmeje, kao i vi njega, došao je kraj i vreme je za rastanak. Neko me je pitao nedavno osećam li se kao da je prošlo mnogo vremena od početka naše veze. Ne, stvarno mi se čini da to nije bilo tako davno, iako naša deca već imaju 18 i 22 godine - objasnila je Džulijan.

Glumica sa suprugom ima dvoje dece, kćerku Liv i sina Kejleba.

- Brak je svojevrsni magacin za partnere. Važno je da se i muž i žena jednako pitaju kada je reč o sklapanju braka jer tako poručuju svetu da su se obavezali jedno drugome, a onda i o deci, ako se odluče da ih dobiju. Naš “magacin” je prilično dobar i sadržajan. Nije hermetički zatvoren, ali je dobar, pogotovo sada kada jedno dete završava fakultet, a drugo uskoro kreće na taj put. Pomislili smo: “To, uspeli smo! Ništa nas ne muči, srećni smo” - priznala je glumica.

Na pitanje koleginice Barimor kako je proslavila 17. godišnjicu braka sa suprugom, glumica je ispričala anegdotu, koju je podelila i na svom instagramu.

- Rekla sam mužu da bi trebalo da se istušira. On je odvratio da mi se kosa oseća, kao da smrdi na buđ, poput stare kutije. Onda sam se okrenula prema njemu, zagrlila ga, čestitala mu godišnjicu braka i kazala: “Ni sa kim ne bih radije bila svaki dan. Volim te!”