Maja Šuput i njen suprug nestrpljivo isčekuju novog člana porodice: Veselim se svakom centimetru života u sebi!

Autor:

31.10.2020 14:00

Foto:

Foto:Popularna glumica i pevačica Maja Šuput uživa u blagoslovenom stanju, a sa nestrpljenjem isčekuje bebu čiji pol nisu otkrili!

Maja Šuput trudna je već četiri i po meseca. Njoj i suprugu Nenadu Tatarinovu će se za nekoliko meseci pridružiti još jedan član, a presrećni par nije želeo da otkrije da li čeka dečaka ili devojčicu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели majasuput (@majasuput) дана 7. Окт 2020. у 4:14 PDT

 

U našu malu, ali porodicu prepunu ljubavu, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. Malo je reći da smo oboje na sedmom nebu i da je reč uzbuđenje doseglo novu dimenziju.Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom stomačiću – podelili su Maja i Nenad lepu vest na društvenim mrežama.

Popularna pevačica uživa u svakom trenutku trudnoće, a sada je pokazala svoj trudnički stomak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели majasuput (@majasuput) дана 29. Окт 2020. у 12:24 PDT

Celog života pre treninga bacim pogled na stomak, jesam li izgubila koji gram, vide li se posledice večere od sinoć ili nazire trbušnjak a sada gledam kako rastemo i veselim se svakom centimetru života u sebi – napisala je Maja i naglasila da je u osamnaestoj nedelji trudnoće.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели majasuput (@majasuput) дана 8. Окт 2020. у 12:02 PDT