Jelisaveta Orašanin blista: Prelepa glumica uživa u blagoslovenom stanju! (foto)

Autor:

04.11.2020 11:18

Foto:

Foto:Ako je suditi po fotografijama koje prelepa glumica Jelisaveta Orašanin objavljuje ona zaista uživa u trudnoći!

Trduna glumica Jelisaveta Orašanin uživa u svojoj privatnosti i samo ponekad putem društvenih mreža podeli sa javnošću neki segment svoje bajke koju živi sa voljenim suprugom Milošem Teodosićem i ćerkom Petrom. Od kako su mediji saznali da je Jelisaveta u blagoslovenom stanju svaki trenutak koriste kako bi uslikali trudnu glumicu, međutim to im ne polazi za rukom.

Prelepa glumica ne miruje, vredno radi, a polako i njeno telo počinje da se menja i sve više se nazire trudnički stomak. Kako je Jelisaveta veoma vitka, zgodna i u treningu, glumici se do sada stomak nije primećivao. Ona je nedavno objavila fotografiju sa svojim kolegama sa klase, a svi pogledi bili su uprti ka njoj. Zaista, gledajući tu sliku, ne možete ni da naslutite da je glumica trudna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on May 26, 2020 at 2:37am PDT

Trudna glumica Jelisaveta Orašanin zaista blista, a njen stil i dalje je besprekoran!

Pre nekoliko nedelja supruga Miloša Teodosića obradovala je svoje pratioce novom fotografijom i pokazala kako izgleda u drugom stanju. U prvom planu bila je cvetna prelepa haljina, a mnogi su komentarsiali da Jelisaveta zaista savršeno izgleda.

Pročitajte i: Supruga Miloša Teodosića u novoj ulozi: Jelisaveta Orašanin deo je ‘Drim tima’! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Aug 14, 2020 at 5:13am PDT

Zatim je Jelisaveta objavila još jednu sliku, koja je potvrdila sva ona pisanja i nagađanja da li je trudna ili ne. Uska crvena haljina jasno je otkrila stomak ali i bujan dekolte. Možemo da zaključimo da glumica istinski blista.

Pročitajte i: Za nju nema odmora: Jelisaveta Orašanin aktivna i u trudnoći 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Aug 19, 2020 at 6:21am PDT

Danas je ipak Jelisaveta odlučila da obožavaoce počasti jednom fotografijom ležernijeg stila, a da u trudnoći zaista uživa očigledno je svakom novom slikom koju objavi.