Nakon bajkovite veridbe - Ema Stoun nespretno pokušava da sakrije trudnoću?

Autor:

04.10.2020 14:30

Foto:

Foto:



Glumica Ema Stoun trudna je i udata - prenose svetski mediji. Od veridbe, koja je osvanula na društvenim mrežama, očekivalo se venčanje miljenice Holivuda. Ipak, glumica se tim povodom u javnosti nije oglašavala. A sada su je paparaci fotografisali sa trudničkim stomakom, a fotografija je napravila pometnju na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Stone Official (@emmastoneoffl) on Sep 28, 2020 at 2:10am PDT


Na fotografijama, Ema šeta sa svojim dečkom Dejvom Mekerijem, a njen "outfit" podseća na pravi trudnički. Komotna garderoba, kombinezon na tregere, ali i silueta stomaka, koja se nazire ispod odeće svedoči da je Ema Stoun trudna.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Stone Official (@emmastoneoffl) on Sep 28, 2020 at 8:51pm PDT


Još jedna stvar, koja je fanove iznenadila, kada su videli fotografije je i činjenica da Ema i Dejv na svojim rukama nose burme, a da se glumica nije izjasnila povodom tajanstvenog venčanja.

Iako je kao mlađa tvrdila da se neće udavati i imati decu, Ema je sve porekla kada je upoznala Dejva.

Što sam starija to mi se perspektiva radikalnije menja, posebno kad su deca u pitanju. Nikada nikome nisam čuvala decu, nikakvih dodirnih tačaka nisam imala s bebama i kad sam bila u tinejdžerskim godinama govorila sam da se nikad neću udati, niti imati decu – rekla je glumica u jednoj emisiji i otkrila da su joj se stavovi dosta promenili, jer je Dejv drugačiji od njenih prethodnih partnera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Stone Official (@emmastoneoffl) on Sep 24, 2020 at 9:34pm PDT


Da li je glumica ostvarila sve ono što je mislila da nikad neće i da li će ona i Dejv uskoro postati roditelji, ostaje da vidimo, iz neke zvanične objave para, ili nove paparaco fotografije.