Neizmerna radost u domu prelepe glumice: Emili Ratajkovski postaće mama! (foto/video)

Autor:

27.10.2020 10:18

Foto:

Foto:Prelepa američka glumica Emili Ratajkovski trudna je i očekuje svoje prvo dete sa voljenim suprugom Sebastijanom Ber-Maklaudom.

Glumica je prelepe vesti objavila na naslovnoj stranici prestižnog magazina Vogue. U intervjuu koji je Emili dala za magazin objasnila je da joj je pol bebe najmanje bitan. - Nećemo znati pol dok naše dete ne napuni 18. godina i dok nam ne saopšti. - Dala je iznenađujući komentar glumica, te nastavila. - Istina je da ne znamo šta raste i razvija se u mom stomaku. Ko će ta osoba da bude? Kakvoj ćemo osobi biti roditelji? Kako će dete promeniti naše živote? Ovo je jedan neverovatan ali i zastrašujući koncept, ostavlja nas bespomoćne i ponizne.

Pročitajte i: Ne liči na sebe: Emili Ratajkovski potpuno promenila izgled (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Oct 26, 2020 at 12:03pm PDT

Emili je takođe otkrila kako se borila sa situacijama u svom životu do sada, ali je istakla i da je svesna da na ovo magično stanje ne može nikako da utiče, te da se oseća neverovatno.

- Kada bih želela da mi se nešto ostvari, koristila sam 'magično' razmišljanje, kako bih kontorlisala svoj život. Međutim, sada ne želim da kontrolišem da li će mi u naručju biti plavo ili pink ćebence. Previše sam skromna da bih mislila da imam kontorlu nad ovakvom situacijom. Potpuno sam bespomoćna kada je reč o svemu što okružuje moju trudnoću: Kako će mi se telo promeniti, ko će moje dete biti. Ali sam začuđujuće mirna. Umesto da se osećam uplašeno, osećam mir. Već učim od osobe koja raste i razvija se u mom stomaku. Puna sam čuda. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Oct 26, 2020 at 2:37pm PDT

Prelepa glumica takođe je objavila video o svojoj trudnoći, koji je snimila njena prijatlejica, takođe glumica Lena Danham. U pomenutom videu, Ratajkovski priča o svojim osećanjima, te kako se snalazi u novonastaloj situaciji. Danhamova je rekla za Vogue - Bilo mi je bitno da snimak bude bez filtera, čist i autentičan.

Pročitajte i: Emili Ratajkovski proslavila rođendan: Evo i šta je dobila na poklon (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Oct 26, 2020 at 12:04pm PDT