Džulijan Mur i Bart Frojndlih se vole na čudan način: Rekao mi je da mi kosa smrdi na buđ!

Autor:

26.08.2020 14:13

Foto:

Foto:



Holivudska diva Džulijan Mur i njen suprug Bret deo su holivudskog krema jako dugo, ipak mnogo prijatnije se osećaju kada su udaljeni od glamura i šljaštećih bliceva fotoaparata, kada mogu da budu svoji.

Slavna 59-godišnja glumica svom mužu je za godišnjicu braka posvetila 'prljavu' čestitku uz fotografiju njih dvoje na Instagramu. Džulijan zaista izgleda srećno, a njen osmeh sve govori.

- Rekla sam mu da bi mogao da se istušira. On mi je rekao da mi kosa miriše loše, na buđ, ili na neke stare kutije. Srećna ti 17. godišnjica braka, ni sa kim ne bih radije provodila svaki dan. Volim te - Napisala je Džulijan uz predivnu fotografiju srećno zaljubljenog para.

Džulijan Mur: Oskarovki klasika rešava sve probleme (foto)

Džulijan i Bart upoznali su se 1996. godine na snimanju filma 'The myth of fingerprints'.

U jednom od intervjua Bart je ispričao da je kada je osetio jak poriv da Džulijan zaštiti od jakog vetra koji je u tom momentu duvao, znao da je ona prava - Tada smo se, bez reči, povezali na jednom drugom nivou - Par se venčao 2003. godine i dobili su dvoje divne dece Kejleba i Liv.

Kristen Stjuart i Džulijan Mur: Uživanje na Chanelovoj reviji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore) on Aug 12, 2020 at 6:44pm PDT

Džulijan je predana svom poslu, a kada ne snima vodi sasvim običan i miran život

Kada ne snima, njen život u Njujorku je sasvim običan. Ustaje u 6.30h, radi jogu tri puta nedeljno i mnogo čita. I sama je pisac. 2007. godine je izdala knjigu za decu koja je dobro prošla kod kritike i kod publike.

Da bi snimila film "I dalje Alis" za koju je dobila i Oskara, Džulijan se ozbiljno pripremala. Išla je redovno u udruženje za obolele od Alchajmera, čak se i sama podvrgla testiranju kako bi otkrila da li njen mozak funkcioniše "kako treba", nakon niza testova doktori su joj saopštili da su njeni rezultati normalni.

Nikol Kidman ni bleda senka nekada najlepše žene Holivuda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore) on Sep 16, 2019 at 6:31am PDT