Anđelina Džoli potpuno utučena: Izgubila sam samu sebe!

Autor:

13.10.2020 12:45

Foto:

Foto:Izgubila sam samu sebe, a pritom sam se suočavala i s ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Da dogovor neće biti postignut tako lako, da starateljstvo neće podeliti, te da ništa neće ići kako su planirali u slučaju razvoda, bivši supružnici Anđelina Džoli i Bred Pit mnogo puta do sad su dokazali, svojim postpucima. Dobro upućeni izvori tvrde da njih dvoje nikada nisu bili u gorim odnosima, te da je 46-godišnja Anđelina u potpunom psihičkom rasulu.

Džoli je priznala u intervjuu nedavno da se nalazi u jako teškom periodu te da su joj jedina i najveća uteha njena već nekoliko poslednjih godina njena deca.

Anđelina Džoli zavodi još jednog zauzetog muškarca? (video) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on Aug 16, 2020 at 9:28am PDT

- Moja snaga dolazi iz moje dece. Svi roditelji znaju da postoji ta snaga unutar njih koja neprestano raste. Ne znam odakle mi vera, ali sam sigurna da se nalazim u prelaznom periodu. Kao da se vraćam sopstvenim korenima, a izgubila sam samu sebe. Mislim da je to krenulo kada se Bredovoj i mojoj vezi približio kraj. Bio je to komplikovan period, nisam mogla samu sebe da prepoznam, postala sam mala, skoro beznačajna. Na kraju svega sam se suočila i s nekim zdravstvenim problemima. Sve to me je podsetilo da sam srećna što sam uopšte živa. - Rekla je Anđelina za strane medije.

Slavna glumica nikad mršavija – Anđelina Džoli odbija da jede! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on Sep 20, 2020 at 7:52am PDT

- Poenkad mi je toliko teško da se suočim sa životom jer osećam kao da tonem, ali onda se setim da zbog svoje dece moram da ostanem jaka. Oni moraju da imaju nekoga na koga mogu da se oslone kada im bude teško i baš zato taj oslonac mora da bude čvrst i ne sme  da se sruši. - Zaključila je ona.