Čelična dama Anđelina Džoli: Mogu dosta toga da podnesem

Autor:

28.12.2018 22:00

Foto:

Foto:



Američka glumica i izaslanica UN Anđelina Džoli nije isključila mogućnost ulaska u politiku i našalila se da bi mogla da bude dovoljno čvrsta da izdrži grubosti koje idu sa tim.

Anđelina Džoli i Bred Pit: Prva runda – bez pobednika

Džoli je, u intervjuu za radio Bi-Bi-Si, rekla da može dosta toga da podnese, što je moguća opaska na njen težak razvod od Breda Pita.

Upitana da li se kreće u pravcu politike, 43-godišnja Anđelina Džoli je rekla da bi tako nešto odbacila pre dvadeset godina, ali da bi sada išla gde je potrebna, prenosi Bi-Bi-Si.

Anđelina Džoli i Bred Pit: Prljavi trikovi izlaze na videlo

- Iskreno, ja ću uraditi šta god mislim da zaista može da napravi promenu - rekla je ona.

Anđelina Džoli je specijalna izaslanica agencije UN za izbeglice. Ona aktivno vodi kampanju oko niza pitanja uključujući izbeglice, seksualno nasilje i očuvanje životne sredine. U opsežnom intervjuu govorila je i o društvenim mrežama, seksualnom nasilju i globalnoj izbegličkoj krizi.

Džolijeva je danas bila gost urednik Bi-Bi-Sijeve emisiju "Tudej", jedna u nizu gostiju urednika koji će voditi program te britanske radio-stanice između 22. decembra i 1. januara.

Anđelina Džoli i Bred Pit: Nastavak borbe za decu

U svoju emisiju uključila je i kineskog umetnika Aj Vejveja i dobitnika Nobelove nagrade za mir Denisa Mukvegea.

Džolijeva radi sa Bi-Bi-Sijem i na novoj nedeljnoj dečjoj emisiji vesti koja će početi da se emituje sledeće godine. Biće izvršni producent emisije čiju ciljnu grupu predstavljaju deca između sedam i 12 godina.

Maja Gašić

Autor