Stara ljubav zaborava nema: Ana Mihajlovski ponovo u zagrljaju bivšeg supruga?

Autor:

13.10.2020 11:35

Foto:

Foto:



Ana Mihajlovski važi za jedno od najlepših i najharizmatičnijih TV lica. Na njen šarm retko ko ostaje ravnodušan, ali ona se trudi da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

Kada je 2016. godine, nakon dugih sedam godina, rešila da se razvede od Mirka Grubina, sa kojim ima dvoje dece, desetogodišnju ćerku Zoju i petogodišnjeg sina Petra mnogi su bili zaista iznenađeni. Ipak ona o razvodu nikad javno nije govorila, a svoje emotivne partnere nije predstavljala javnosti sve dok se nije pročulo da je početkom godine svoje srce poklonila poznatom glumcu Vuku Kostiću.

Ana Mihajlovski: Priznajem, kukavica sam! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Jun 5, 2019 at 3:19am PDT

Međutim, ako je verovati navodima domaćih medija, Vuk i Ana rastali su se usled situacije, te izolacije uoči vanrednog stanja. Lepa voditeljka nije upala u depresiju, šta više nije dugo prošlo, a ona se već upustila u sledeću ljubavnu avanturu. Kako 'Alo' saznaje, Ana Mihajlovski i Mirko Grubin odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Nakon razvoda ostali su u svakodnevnom kontaktu zbog dece, a emocije su izgleda ponovo buknule.

- Mirko i Ana su posle razvoda ostali pravi prijatelji. Nisu se viđali svakodnevno, ali su bili u kontaktu. Varnice koje su sevale među njima nakon razvoda i koje su njihovi najbliži primećivali, bile su očigledne. Međutim oni to nisu želeli da prihvate. Jednostavno su se pomirili s činjenicom da je vreme njihove ljubavi prošlo, te da posle sedam godina braka više nemaju šta da traže zajedno, kao partneri. - Rekao je izvor za pomenute novine.

Ana Mihajlovski: Razgovaram sama sa sobom 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Dec 29, 2019 at 1:10pm PST

- Svakodnevno su bili u kontaktu, najviše zbog dece, a jedno drugom su bili velike podrška u svakom smislu. Mirko nije želeo da njegovoj deci bilo šta nedostaje, a Ana je uvek bila tu za njega i bila mu oslonac.

Izgleda da su baš ta povezanost i uzajamna podrša devele do pomirenja partnera, koji su 2016. godine na svoj brak stavili tačku.

- Pre otprilike pet meseci odlučili su da se pomire i shvatili su da su zaista jedno za drugo. Vreme koje je prošlo od razvoda bilo je pravi pokazatelj da Ana i Mirko sjajno fukcionišu, te da možda i nije trebalo da se razvode. S druge strane, sve što im se u međuvremenu dešavalo dodatno ih je zbližilo i sada funkcionišu bolje nego ikad. - Otkriva izvor blizak nekadašnjem paru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Feb 13, 2020 at 9:05am PST

Voditeljka iz prvog braka sa vlasnikom produkcijske kuće 'Emotion' Goranom Stamenkovićem ima i trinaestogodišnju ćerku Ivu.