Razvod nije šala: Muž Ane Mihajlovski spakovao kofere

Autor:

27.11.2016 11:38

Foto:

Foto:



Vest koja je iznenadila mnoge, a to je da je poznato TV lice Ana Mihajlovski podnela zahtev za razvod braka dobila je potvrdu pošto se njen još uvek suprug Mirko Grubin iselio iz zajedničkog stana.

- Vest da se razvode Mirko i Ana potpuno je iznenadila njihove bliske prijatelje koji su im godinama zavideli na harmoniji koju su imali u braku. Da više ne žive zajedno i da su podneli papire za razvod dodatno je šokirala sve zato što su nedavno sinu proslavili prvi rođendan, kada se činilo da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu. Očigledno je da su i tada među njima postojale razmirice, ali i da su to uspešno skrivali od okoline jer su oboje zatvoreni kada je reč o emocijama. Mirko je bio taj koji je izašao - rekao je izvor Alo-a blizak ovom paru.

A photo posted by Mihajlovski ✨ (@grubinana) on Nov 7, 2016 at 11:54am PST

Ana Mihajlovski iz prvog braka sa vlasnikom producentske kuće “Emotion” ima ćerku, dok iz drugog braka sa Mirkom Grubinom ima ćerku i sina.

Bez obzira na trenutno stanje Ana će 25. decembra glumiti u mjuziklu „Pepeljuga“ gde će igrati ulogu zle sestre.

Ana je vrlo retko u javnosti davala intervjue, još je ređe pričala o emotivnom statusu, pa je tome ostala dosledna i sada.

Komentari. (0)

Loading