Mila Kunis sreću je potražila kraj drugog: Ešton Kučer prevaren, kakva je sudbina njihovog braka?

Autor:

08.10.2020 13:34

Foto:

Foto:Ešton Kučer nije preterano srećan nedavnim naslovima u medijia.

Iako strani mediji već više od godinu dana nagađaju o problemima i mogućem raspadu braka glumačkog para, 42-godišnjeg Eštona kučera i 36-godišnje Mile Kunis, nesuglasice su, čini se, ipak prevladale pa se kako navodi tabloid Womans Day, par razvodi. Spomenuti mediji takođe piše i kako se navodno zna i šta je presudilo sreći supružnika koji imaju i dvoje dece, ćerku Vajat i sina Dimitija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashton and Mila fanpage (@kuniskutcher) on May 4, 2020 at 10:12pm PDT

Ako je verovati nagađanjima, upravo je karantin te konstantno viđanje uzrokovano nemogućnošću da napuste porodičnu kuću dovelo do kraha i ovako nestabilnog braka Eštona Kučera i Mile Kunis.

Međutim poslednjih dana u javnosti su se pojavile iznenađujuće informacije, naime Mila Kunis ima novog dečka, ili bolje rečeno ljubavnika, pošto brak poznatog para nije službeno gotov.

Mila Kunis i Ešton Kučer ne propuštaju dobar provod: Kad U2 okupi holivudski džet-set (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mila Kunis (@milakunism) on Sep 5, 2020 at 10:28am PDT

- Ešton i Mila su se dogovorili kako će se neko vreme zabavljati sa drugima. Žele da vide da li mogu da povrate strasti u svom odnosu. Mila je prva koja je rponašla novog dečka. Viđa se sa njim tri mesec, mlađi je od nje pet godina, a iako je Ašton to isprva podržavao, sada mu nije svejedno. Boji se da bi Mila mogla da se zaljubi u drugog muškarca, te da ga zauvek napusti. No to samo znači da mu je još uvek stalo do nje i njihove porodice. Siguran sam da će se sve rešiti i da će shvatiti da su stvoreni jedno za drugo. - Rekao je izvor blizak slavnom glumcu.

Zbog “mračne tajne” glumac više neće viđati decu: Ešton Kučer i Mila Kunis progovorili o razvodu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashton and Mila fanpage (@kuniskutcher) on May 17, 2019 at 6:17pm PDT

Pre nego što donesemo zaključak, sačekaćemo zvaničnu objavu povodom ove situacije od strane supružnika, ukoliko se ispostavi kao tačno, bićemo svedoci kraha jednog od sigurno najlepših holivudskih parova.