Bane Mojićević nakon razvoda: Procvetao sam, sada sam srećniji i zadovoljniji!

Autor:

25.09.2020 16:10

Foto:

Foto:Pevač Bane Mojićević nakon što se i zvanično razveo od svoje supruge Milice, za domaće medije otkrio je nove detalje iz njihovog privatnog zajedničkog života.

Bane Mojićević je naglasio da bi se mnogo ranije razveo da je znao da će mu biti ovako,  te tvrdi da bivši supružnici imaju iskreniji odnos sada nego u braku.

- Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji. - Rekao je pevač za 'Alo' i nastavio:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) on Aug 28, 2020 at 12:35pm PDT

- Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe... Pre godinu ipo dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo.

Pevač odlučio da stavi tačku na dugogodišnju ljubav – Bane Mojićević u potrazi za srećom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) on Nov 28, 2018 at 10:45am PST

Pevač razvod smatra svojim ličnim porazom, ali ne želi da živi život bez emocija.

- Nisam se ženio da bih se razvodio. Osećam se poraženim što nisam uspeo u nameri da sačuvam tu zajednicu, ali kad s partnerom više ne osećate ono što ste osećali, onda nije u redu da živite život u kojem jedno od vas dvoje nije ispunjeno. - dodao je pevač.

Čvrsto tvrdi da prevare nije bilo, već je sve stvar emocija koje su se negde na njihovom putovanju izgubile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) on Jul 13, 2018 at 8:35am PDT

- Nije bilo preljube, nije bilo skandala. Jednostavno smo se udaljili, zaćutali... Izgubili smo nit. Dobili smo decu, ali smo izgubili nas. Kao da je to i bila naša misija, da izrodimo decu i raziđemo se. - zaključio je Mojićević.

Podsetimo, Bane sa svojom sada već bivšom suprugom bio je u braku sedam godina, a tokom zajedničkog života dobili su i dvoje dečice, sedmogodišnjeg sina Radoša te petogodišnju ćerkicu Mašu.

Venčanje godine: Danas se Jelisaveta udaje za Miloša! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) on May 7, 2018 at 6:01am PDT