Džejda Pinket Smit dve godine u paralelnoj vezi: Vil Smit supruzi odobrio preljubu?

Autor:

04.07.2020 15:43

Foto:

Foto:



Da li je ljubav između slavnih glumaca na "klimavim nogama"?

 

Slavni glumački par, Vil Smit i Džejda Pinket Smit, već su u nekoliko navrata govorili o svom otvorenom odnosu i vezi koja nije uobičajena. Iako oni imaju dogovor o slobodnom viđanju sa drugim ljudima, nijedna njihova afera nije bila otkrivena od strane medija - sve do sada, prenosi Mirror.

Mladi američki muzičar, 27-godišnji August Alsina otkrio je da mu je 51-godišnji Vil Smit dao "zeleno svetlo" da ima vezu s njegovom 48-godišnjom suprugom, koja je trajala duže od godinu dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yungin' (@augustalsina) on Jun 19, 2020 at 3:14pm PDT

Džejdin PR tim je odgovorio na to saopštenje u kojem tvrde da su to laži, ali s obzirom da se zna da su Smitovi u otvorenoj vezi i da su imali probleme u braku zbog kojih se šuškalo da se razvode, mnogi su pre skloni da poveruju ljubavniku koji je odlučio da obelodani istinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith) on May 10, 2020 at 9:21am PDT

Džejda i Vil su u braku čak 23 godine, što je mnogo za holivudske pojmove. Upoznali su se kad je Džejda došla na audiciju za seriju "Princ iz Bel Aira", a vrlo brzo nakon toga su se tajno venčali 1997. godine. Od tada je njihov brak, u kojem su dobili dvoje dece, 19-godišnju Vilov i 21-godišnjeg Džejdena, izdržao test vremena, ali se ozbiljno ljuljao u par navrata.

Prvi put 2011. kad su mediji prozvali Džejdin prijateljski odnos s Markom Entonijem, tadašnjim suprugom Dženifer Lopez, "neprimereno bliskim" i praktički ih proglasili ljubavnicima. Izgledalo je kao da je to "naduvana" priča jer na kraju nije ostavila posledice na Džejdin brak. Zapravo, dve godine kasnije Džejd se ohrabrila i u razgovoru za Huffington Post progovorila prvi put o tome da imaju otvorenu vezu, prenosi Stil

Rekla je kako Vil ima slobodu da radi šta god želi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith) on Oct 17, 2018 at 8:31am PDT

- Uvek sam mu govorila da može raditi šta god želi, sve dok je u stanju da se pogleda u oči u ogledalu i bude ok sam sa sobom. Jer na kraju dana, Vil je slobodan čovek. Ja sam njegov partner, ali on je svoj čovek. On odlučuje s kime želi biti i nije na meni da to radim umesto njega. Ili obrnuto  - rekla je pre sedam godina.

Druga velika kriza u braku stigla im je dve godine nakon tog razgovora, kad su opet buknule glasine da se razvode. Vil je tada u objavi na Instagramu jasno dao do znanja da su to glupi tračevi.

- Obećavam vam, ako ikada odlučim razvesti se od moje kraljice, kunem se da ću vam to reći ja lično - napisao je.

Uspeo je time donekle obuzdati "zle jezike" sve do danas, a o Alsinovoj vezi s Džejdom još se nije oglasio.

goran.anicic

Autor