Bojana Stamenov

Bojana Stamenov više ne živi u Beogradu: Selidba je bila logičan korak u procesu transformacije

Autor:

23.09.2023 20:00

Foto: Nora Bunford

Foto: Nora Bunford

Bojana Stamenov preselila se tamo gde se oseća kao kod kuće



Proces fizičke i duhovne transformacije koji je otpočela mršavljenjem, pevačica Bojana Stamenov preselila se iz Beograda i time zaokružila celu priču.

Već dva i po meseca uživa u Subotici, u koju se zaljubila još pre nekoliko godina, zahvaljujući druženjima sa porodicom svog saksofoniste iz benda Gabora Bunforda.

Nora Bunford

 

 

- Bio je to najprirodniji korak, svi iz benda su Subotičani, osim gitariste Dušana i mene. Kad god je trebalo da imamo probe ili nastupe, bila je potrebna dobra organizacija gde će ko da spava.

S vremenom sam sve češće boravila kod Gabora i njegove porodice i toliko se srodila sa njima da me njegova deca zovu tetka. Shvatila sam da mi izuzetno prija boravak u manjoj sredini, bez mnogo buke i gužve, pa je selidba, koju sam planirala od marta, a zbog poslovnih obaveza realizovala tek u julu, bila logičan korak. 

Bojana Stamenov preselila se tamo gde se oseća kao kod svoje kuće

 

Iako su joj prijatelji i porodica bili dosta skeptični i uvereni da će se u malom gradu dosađivati, brzo ih je razuverila.

- Polako se navikavam na saobraćaj koji je mnogo mirniji i manje histeričan nego u Beogradu. Prija mi sporiji tempo života, ljudi su drugačiji, i kad je neko nervozan, pokazuje to na primereniji način.

Rock opera arhiva

 

 

Radujem se što imam prilike da upoznajem razne zanimljive ljude. Mada je moje društvo bilo ubeđeno da će me pritisnuti monotonija, nikako mi nije dosadno.

Blizu je Mađarska, tu je i Palić na kome možete da uživate, opustite se pored vode i na miru posmatrate zalazak sunca, bez gužve i buke iz brojnih kafića načičkanih na obali.

Pročitajte Nema čega da se stidi - Bojana Stamenov pokazala kako izgleda u kupaćem, sve oči su uprete u nju

Tek kad sam definitivno došla ovde, shvatila sam da sam već dugo bila željna da se osamostalim, samo je bio potreban pravi trenutak da načinim taj korak. I uživam u samoći. A kad se uželim društva, odmah organizujem neko druženje.

Shvatila sam da, kad počnete da vodite računa o sebi, sve vam se u životu nekako namesti, i događaji i ljudi, samo je potrebno da sami sa sobom raščistite šta želite.

Komentari. (0)

Loading