Anastasija i Nemanja

Novi dom, ni nalik onom u Ljutice Bogdana: Anastasija i Nemanja se opet sele, lokacija nije mogla biti bolja

Autor:

30.08.2023 10:00

Foto:

Foto:

Evo gde će biti novi dom Anastasije i Gudelja



Ćerka balkanske zvezde Cece Ražnatović, Anastasija, nedavno je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Nemanji Gudelju i sada ponosno nosi njegovo prezime.

Nakon građanskog venčanja koje se odigralo u manastiru Rajinovac u krugu najbližih, novopečeni mladenci sledećeg leta spremiće raskošnu svadbu u Španiji.

Instagram

 

Međutim, to novostima tu nije kraj. 

Naime, pevačica i fudbaler će promeniti mesto boravka, a novi dom Anastasije i Gudelja biće na španskom primorju, piše Blic.

Pročitajte Prava svadba tek sledi - Evo gde Anastasija i Gudelj posle crkvenog spremaju gala venčanje

Budući da Nemanja igra za Sevilju i da je osim njega i Anastasija oduševljena životom u Andaluziji, fudbaler je upravo tu pazario nekretninu koja ima sve što im je potrebno za život, a nalazi se u neposrednoj blizini mora.

Pomenuti medij navodi da se Anastasija veoma raduje zbog uređenja novog doma, pa će se tome posvetiti narednih meseci.

Instagram

 

Budući da mlada pevačica slovi za damu od stila, nema sumnje da će novi dom Anastasije i Gudelja ispratiti najnovije trendove.

Inače, simpatični par trenutno boravi u raskošnoj kući u Sevilji koja u prostranom dvorištu ima bazen, ležaljke, suncobrane i pregršt zelenila, a da li će novi dom Anastasije i Nemanje nadmašiti stari, ostaje da vidimo.

 

Komentari. (0)

Loading